Lækkert design og interiør til de mindste
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Grønne Får, Krusedulle, NONOMO®, by KlipKlap, Leander, My tiny hero, Oliver Furniture & LuxBaby.dk

Lækkert design og interiør til de mindste

Når det kommer til vores børn, er intet selvfølgelig godt nok. Vores børn skal forkæles med det bedste indenfor tøj og interiør til børneværelset.

Men hvor finder du de bedste brands, og hvordan sikrer du, at materialer og interiør er fremstillet bæredygtigt og med ansvar for miljøet og under ordentlige arbejdsforhold.

Vi har samlet en række spændende brands og butikker, som kan inspirere til lækkert, bæredygtigt design og interiør til vores børn. De har alle et nøje udvalgt sortiment med fokus på kvalitet, funktionalitet, kreativitet og bæredygtighed.

Grønne Får - Forkæl de små og støt gode formål

Krusedulle - Et hyggeligt børneunivers, med plads til alle

NONOMO® - Søvn som i mors mave

by KlipKlap - Multifunktionelle tumlemøbler til hele livet

Leander – Dansk design, baby- og børnemøbler

My tiny hero - Stickers til fantasifulde lege

Oliver Furniture - Kvalitet og godt dansk design varer evigt

LuxBaby.dk - Unikt og luksuriøst udvalg til de mindste

Forkæl de små og støt gode formål

Et besøg på Grønne Fårs webshop, åbner op for en verden af tøj, interiør, legetøj og accesories for de små i alderen 0-6 år.

Her kan du finde velkendte brands som Liewood, Konges Sløjd og Angulus samt upcoming brands som Sticky Lemon og Baby Bello. Alle brands har stor fokus på bæredygtighed og er særligt udvalgte, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden.

Hver gang du køber en vare hos Grønne Får, støtter du automatisk et godt formål. Du kan vælge mellem to projekter, som du kan støtte med 1% af varens pris. Støtten er inkluderet i prisen

Et hyggeligt børneunivers - med plads til alle

Krusedulle er et fint univers med lækkert børnetøj, sko, udstyr og legetøj. De skønne velkendte mærker som fx MarMar, Angulus, WHEAT, Maileg & Liewood er nøje udvalgte, og sammen med en række mindre brands er der skabt en hyggelig og personlig stil.

Krusedulle er andet end blot en webshop. Lidt udenfor Aarhus – i Sabro, ligger deres hyggelige lille butik. Personlig betjening og fokus på god kundeservice er nøgleordene – og det er uanset om du handler i webshoppen eller kigger forbi butikken.

Kig forbi Krusedulle, og følg dem på deres vej.

Søvn som i mors mave

NONOMO® har gjort utallige babyer og forældre glade ved at svinge børn i søvn på en afslappet måde - derhjemme eller på farten. I kombinationen med sin tidløse form og naturlige materialer er den svingende hængevugge blevet et vigtigt ikon i børneværelset.

Den blide vuggen minder babyer om trygheden i mors mave. Takket være vuggens ergonomiske kurve er babyens kropsvægt fordelt over hele ryggen. Søvn kunne ikke være mere naturligt.

Multifunktionelle tumlemøbler til hele livet

Hos by KlipKlap tror vi på, at møbler får et længere liv, når de produceres i højkvalitets-materialer og opfordrer til en multifunktionel måde at leve på. På den måde følger vores multifunktionelle tumlemadrasser dig, dine børn og måske børnebørn igennem et helt liv.

Udover vores verdenskendte tumlemadrasser laver vi også mindre tumlemoduler og en skøn interiørserie kaldet Petite.

Møbler til leg og kreativitet

Leander er en international virksomhed, der designer møbler til og for børn. For os handler det om at skabe møbler, der inspirerer og stimulerer til leg, bevægelse og kreativitet. Møbler, der udvikler børn, og som gør hverdagen med børn lidt lettere.

Leander tror på form, funktion og ærlige materialer, og at de bedste idéer starter med et behov. Form og funktion skal gå op i en højere enhed. At møblet skal passe til barnet og aldrig den anden vej.

Derfor er Leander ikke bare en møbelvirksomhed. Det er en filosofi. En følelse. En holdning. Til materialer, form og funktion.

Stickers til fantasifulde lege

My tiny hero specialiserer sig i stickers, der skaber fantasifulde lege, orden og overblik.

De stilrene stickers er designet med fokus på læring, der styrker barnets kreativitet, og som hjælper børn med at udvikle sig selvstændigt over tid.

Stickers kan bl.a. bruges til legekøkken, som wallstickers på børneværelset og til opbevaring af legetøj og børnetøj. Alt sammen med til at gøre hverdagen lettere, så der er plads til endnu mere sjov i børnefamiliers hverdag.

Kvalitet og godt dansk design varer evigt

VI ER BÆREDYGTIGE. Vores møbler er designmæssigt bæredygtige. Vi lader os ikke diktere af trends, ligesom vi ikke arbejder med sæsonbetonede temaer. Derimod søger vi konstant at forædle og udvikle vores eksisterende produktportefølje ved at finpudse klassikerne og tilføre få nye medlemmer til familien af senge, hylder, bænke, klædeskabe, skriveborde og stole.

Ved at tage afsæt i den moderne families evolutionære cyklus og se helt bort fra flygtige trends, er vores møbler designet til at følge de behov, der måtte opstå. Det er denne mulighed for at lægge til og trække fra det eksisterende produkt, for herved at forlænge dets levetid, der er den egentlig bæredygtige tanke bag Oliver Furniture: Med få ændringer bliver køjesengen til to enkeltsenge og derved forlænges levetiden. Princippet er, at kvalitet og godt dansk design varer evigt.

Unikt og luksuriøst udvalg til de mindste

Er du på udkig efter interiør til baby- og børneværelset, så har LuxBaby.dk et unikt og luksuriøst udvalg til de mindste, som du ikke finder i alle andre butikker.

Interessen for indretning af børneværelser er i dag stor, og børneværelser må gerne være smukke og luksuriøse, så længe interiøret kan tåle at blive brugt af børn.

Ejeren af LuxBaby.dk, Jenny, har mere end 20 års erfaring qua at være mor til 3 børn, og hun  garanterer, at alle produkter er nøje udvalgte efter ikke kun at være smukke, men også at kunne holde i mange år fremover. 

Du kan her se en del af vores udvalg til børn; herunder de smukke Spinkie sengehimlerbørnmøbler fra Cam Cam og de skønneste natlamper til børn.

Se, hvad vi ellers skriver om: Møbler, Interiør og Børneværelse