Linda P er blevet mor
Foto: Michael Stub Linda P har født sit første barn.

Komiker Linda P er blevet mor

Sidste sommer afslørede den danske standupkomiker, at hun skulle være mor for første gang, og nu er det lille barn kommet til verden. Det skriver hun på sin Facebook og sin Instagram.

«Alle har det godt. Det blev en baby»

Sådan lyder ordene på 35-årig Linda P’s Instagram sammen med et billede af en lille babyhånd.

Detaljer om fødslen holder komikeren hemmeligt, ligesom hun ikke afslører, om hun er blevet mor til en lille dreng eller pige.

LÆS OGSÅ: Kato skal være far

I juli måned annoncerede komikeren sin graviditet med ordene:

”SÅ nåede vi 3 måneders ”sikkerhedsgrænsen” og jeg kan ENDELIG fortælle jer hvorfor jeg har været nødt til at rykke min turne´ 🙂 Ventetiden har været ulidelig 😜 Jeg synes ikke det ville være forsvarligt at tage en helt nyfødt med på turne´ rundt i landet - og det har jeg heller ikke lyst til. 
Og da terminen ligger LIGE oveni premieren , ja så måtte vi sgu rykke den....”, skrev Linda P blandt andet i opslaget.

Hvem der er faren til barnet, har Linda P med det borgerlige navne Linda Pedersen ikke offentliggjort, men i juli afslørede hun, hvilken del af Danmark, som faderen til barnet kommer fra:

”Flere har allerede spurgt hvem faderen er. Og det er en dejlig mand 😃..... - Men han er Bornholmer…... Hvilket betyder at der var en 93,4 procents risiko for, at ungen også ville komme til at tale Bornholmsk. Netop derfor har jeg måtte bruge nogle måneder på at overveje om jeg ville have barnet………. Det blev et ja <3 …”, skrev komikeren videre i opslaget.

I 2011 blev Linda P gift med Melissa Nicolajsen, som hun senere blev skilt fra. Hendes seneste offentligt kendte kæreste var komikerkollegaen Anders Grau, men parret gik fra hinanden i 2017.

Linda P har optrådt med en række onemanshow rundt om i hele landet og har desuden medvirket i flere film og tv-programmer i sin karriere.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mor og Kendte