Meghan Markle er gravid igen
Foto: Getty Images Hertuginde Meghan Markle og prins Harry venter deres andet barn. Det blev offentligt bekræftet i går søndag.

Kongelig jubel: Meghan Markle er gravid igen

Det er nu officielt; Prins Harry og hertuginde af Sussex Meghan Markle skal være forældre igen.

Endnu en royal baby er på vej i det britiske kongehus – eller i hvert fald på den anden side af Atlanten, hvor den 39-årige hertuginde Meghan Markle og 36-årige prins Harry har valgt at bosætte sig.

Søndag blev den store nyhed offentliggjort, da et af parrets venner og fotograf, Misan Harriman, på Twitter delte et sort/hivd-billede af dem, hvor Meghan Markle lader hånden hvile på den bulede mave. 

Ifølge en talsperson for parret er der stor glæde i den lille familie:

”Vi kan bekræfte, at Archie skal være storebror. Hertug og Hertuginden af Sussex er meget lykkelige over at vente deres andet barn.”

Parret har i forvejen sønnen Archie, som blev født i maj 2019.

Mistede et barn sidste år

Det har ikke været uden tab og sorg for de kommende forældre – til snart to – at nå hertil. I slutningen af juli sidste år var Meghan Markle nemlig gravid, men mistede barnet ved en spontan abort. Det var en hård oplevelse, som hun valgte at tale åbent om i et debatindlæg i New York Times.

”Efter at have skiftet hans ble, følte jeg en voldsom krampe. Jeg faldt om på gulvet med ham i mine arme, mens jeg nynnede en vuggevise for at berolige os begge, en stærk kontrast til min fornemmelse af, at noget ikke var i orden. Jeg vidste, at mens jeg knugede mit første barn, mistede jeg mit andet”, skrev hun blandt andet i indlægget:

“Timer efter lå jeg i en hospitalsseng og holdt min mand i hånden. Jeg mærkede hans svedige håndflade og kyssede hans knoer, der var våde fra begge vores tårer," uddybede hun og opfordrede til tale mere åbent om tabubelagte emner i livet, fordi det kan føre til mindre ensomhed og være med til at lette sorgen hos dem, der mister:

”Vi har lært, at når folk spørger dig, om hvordan du har det, og det virkelig lytter til svaret med et åbent sind og hjerte, så bliver sorgen lettere - for os alle.”

Det er endnu ikke oplyst, hvornår Meghan Markle har termin.

Det lille nye familiemedlem bliver det femte barnebarn til prinsesse Diana og prins Charles.

Læs meget mere om Meghan Markle her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid