MotorikMagi-event med Popsi og Guitar-Krelle og Katrine Bille
Kom med til et hyggeligt og lærerigt event, hvor vi sætter fokus på motorik.

Motorikøvelser for børn

Kom med til MotorikMagi

Hvis du savner inspiration til at udfordre og udvikle dit barns motorik, så tag familien med til MotorikMagi 2019. Eventet kommer rundt i hele landet i løbet af efteråret.

Det kan være vanskeligt for selv den mest rutinerede forælder at få overbevist sit barn om at tage tøj, børste sine tænder eller rydde legetøjet op. Men med lidt snilde og god inspiration kan de sure pligter vendes til en sjov leg og en motorisk udfordring for junior - og så er det pludseligt lidt sjovere at hjælpe til derhjemme.

Velkommen til MotorikMagi

Igen i år afholdes det succesfulde event MotorikMagi, hvor der sættes fokus på motorikken for børn fra 0 til 6 år i hele landet.

Børnene udfordres i gøremål fra hverdagen på forskellige stationer, hvor de fx skal lære at børste tænder på et ben eller pakken tasken, mens de går baglæns.

Formålet er at sætte fokus på, hvordan man kan lette hverdagen og bringe mere leg, sjov og bevægelse ind i de daglige gøremål, uden at det behøver at tage ekstra tid.

Vores Børn er en af sponsorerne bag MotorikMagi, og chefredaktør for Vores Børn Mette Hovmand-Stilling ser frem til igen at få sat fokus på børns motorik:

- Det er fantastisk at kunne inspirere til at få mere motorik ind i hverdagen. For det ER vigtigt, men det behøver hverken at være en sur pligt eller utroligt tidskrævende. Og det både styrker børnenes udvikling og gør hverdagen lidt nemmere for hele familien.

instagram-motorik-magi.png

Lær motorik med god musik

Igen i år kommer Popsi og Krelle og sætter gang i lege og aktiviteter med rytmiske bevægelsessange. Duoen er kendt fra Youtube, hvor 250.000 familier kigger med på kanalen hver måned, når de synger alle de gode gamle børnesange fra børnemusik-sangskatten. 

Som noget nyt i år kan man komme til koncert med Katrine Bille kendt fra Ramasjang-programmerne ”Luk op, luk i”, ”Sommer i Ramasjang” og ”LilleNørd”. Med sig har hun to fantastiske musikere og sangene fra de populære programmer samt hendes soloalbums.  

Mette Hovmand-Stilling glæder sig til at være med til at skabe en fest:

- Jeg glæder mig til at danse og tumle med masser af børn og voksne igen i går. Jeg elsker børnenes umiddelbare energi og begejstring – det er den der gør arrangementerne så fantastiske.

Der er garanti for en inspirerende og lærerig dag med sved på panden, store smil og masser af nærvær, når aktiviteterne gennemgås!

Koncerten og aktiviteterne er tilrettelagt for børn i alderen 1-6 år, men alle er velkomne til at deltage.

Billetterne koster 99 kr. Læs mere om programmet og tilmeld dig her

MotorikMagi er sponsoreret af Arbejdernes Landsbank, Børneulykkesfonden, bobles samt Vores Børn.

Hvor og hvornår

D. 19. oktober 2019: Aalborg – koncert med Katrine Bille

D. 20. oktober 2019: Aalborg – koncert med Popsi og Krelle

D. 26. oktober 2019: Aarhus: Katrine Bille

D. 27. oktober 2019: Aarhus: Popsi og Krelle

D. 2. november 2019: Odense: Katrine Bille

D. 3. november 2019: Odense: Popsi og Krelle

D. 9. november 2019: København: Katrine Bille

D. 10. november 2019: København: Popsi og Krelle

 Vi glæder os til at se jer. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret, Motorik og Udvikling