Ferie

Ferie

Ny sydeuropæisk turistperle lokker med billig sommerferie

Annonce: Til sommer behøver I ikke tage til Frankrig og Italien for at opleve middelhavsatmosfæren.

Maleriske bjerglandskaber, charmerende små byer og riviera-lignende kystbyer. Og kan man endda få det hele til en særdeles billig pris.

Tænker man maleriske alpelandskaber, charmerende små landsbyer, solrige strande og smukke riviera-lignende kystbyer, tænker de fleste på Schweiz, Frankrig eller Italien.

Men der kan faktisk også være tale om Slovenien.

I kølvandet på det gamle Jugoslavien er Slovenien vokset frem som en ægte turistperle. Til trods for landets størrelse, der svarer til halvdelen af Danmark, byder Slovenien på en enorm alsidighed – både når det gælder landskab og ferieform.

For om I er til badeferie, kultur eller bjergtagende natur, så kan Slovenien hamle op med de klassiske sydeuropæiske rejsedestinationer. Faktisk vinder landet endda på prisniveau, der generelt ligger væsentligt under, hvad vi er vant til at betale, når vi rejser syd på.

Markant mere interesse for Slovenien
Landet oplever derfor også en stigende interesse fra turister. Det kan Risskov Bilferie kun bekræfte.

– Ja, vi har oplevet en interesse for Slovenien, der har været markant stigende, fortæller Agnete Stoffersen fra Risskov Bilferie.

– Derfor har vi tilføjet endnu flere hoteller i vores sortiment og har faktisk øget salget af rejser med 400 procent sammenlignet med sidste år.

Agnete Stoffersen mener, at populariteten til stor del skyldes den høje standard, man får til prisen. Og så det faktum, at slovenerne er uhyre venlige og gæstfri. Spørger man, fortæller de gerne om landets kultur og historie – også den mere dystre del, der tæller 2. verdenskrig og Balkan Krigene.

Risskov Bilferie byder på flere slags ferier til Slovenien. Der er ferier til både familier, veninder eller kæresteparret.

Vi har valgt tre spændende destinationer ud, men du kan se mange flere slovenske turistperler her.

Vandpark, wellness og middelhavsatmosfære
Ikke langt fra Italien ligger den lille slovenske ferieby Kopers. En middelhavsatmosfære præger den lille kystby, der inviterer på hyggelige slentreture gennem små charmerende bydele prydet med caféer og hyggelige restauranter. Med Risskov Bilferie kan I Komme af sted i 5-8 dage fra 1.749 kr. I indlogerer jer på det familievenlige tre-stjernede hotel Aquaprk Zusterna. Hotellet kan prale af at have den største vandpark ved den slovenske kyst. Mens børnene leger i badeland, kan forældrene passende besøge hotellets wellnessområde og få massage.

alt

Læs mere om tilbudet her

Tag på vandretur i maleriske Slovenien
Logarske Dolina er måske lig med én af Europas smukkeste (og mest hemmelige) alpine gletchere. Området er som skabt til at vandre i. Her støder uspoleret natur sammen med middelalderlige slotte. Den 100 meter dybe Snezna JAMA grotte er også et besøg værd, mens I kun skal køre halvanden time for at komme til Zrece Dravinja, hvor følelsen af at leve for mange hundrede år siden ikke kræver megen fantasi. Slovenien bliver stadig mere og mere kendt for sin spa- og wellnesskultur, og tæt på Zrece Dravinja finder I da også spa- og wellnessfaciliteter. Med Risskov Bilferie kan I komme af sted fra 2.099 kr. i mellem fem og femten dag. Her indlogeres I på det fire-stjernede Hotel Plesnik, beliggende i naturskønne omgivelser. Hotellet har selvfølgelig også sin egen wellness-afdeling, ligesom der også hører restaurant og pool til.

alt

Læs mere om tilbuddet her.

Den ideelle badeferie møder smuk historisk arkitekturferie
Piran er en anden lille slovensk perle af en ferieby. Denne smukke kulturelle by ligger ud til kysten og byder på lækre restauranter og små hyggelige caféer. Piran har gennem tiden inspireret et utal af kunstnere, og det forstår man godt, når man slentrer gennem byens smukke arkitektur. Er man til den mere aktive ferie, så er der også muligheder for dette, da Piran tilbyder et væld af aktiviteter, mens maleriske landskaber og antikke slotte er kun halvanden times køretur derfra. Med Risskov Bilferie indlogeres I på det fire-stjernede Hotel Piran, der ligger ned til vandet i den gamle bydel. Hotellet har restaurant, bar og café, men især er det udsigten fra tagterrassen, der er et must-see!

alt

Læs mere om tilbuddet se og se andre tilbud og rejser til Slovenien her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rejseguide, Kærlighed, Sommer og Familieliv