Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Oplevelsesrig vinterferie med hele familien

Når vinterferien skal fyldes med oplevelser og sjove aktiviteter kan det være svært at gøre hele familien tilfreds. Hos Dayz by Landal Greenpark er der noget for alle - også hvis vinterferien skal være på ski.

Det behøver ikke være kedeligt at holde vinterferie i Danmark, for på Dayz by Landal GreenParks’ 5 feriecentre i Jylland er der masser af aktiviteter for hele familien, så alle kan få et velfortjent pusterum fra hverdagen.

Afslapning for alle

Når børnene får vinterferie har de lige så meget brug for at komme væk fra hverdagen, som voksne har. Så derfor er det vigtigt at finde en ferie, hvor både børn og voksne får slappet af på hver deres måde. Mens voksne slapper af med eksempelvis at læse en god bog, så gør børn det ved at lege igennem. Derfor er der på På Dayz by Landal GreenParks’ feriecentre arrangeret ekstra mange aktiviteter og underholdning i vinterferien - foruden de faste aktiviteter som tropisk badeland med sommertemperaturer, bowling, legeland, sportshal, wellness, minigolf, legeplads og meget andet.

De naturskønne omgivelser, som alle feriecentrene er placeret i, indbyder til gode ture med spændende naturoplevelser for både store og små. Og når dagens oplevelser skal bearbejdes og man skal slappe af efter en aktiv dag, kan man trække sig tilbage i sit eget hyggelige og familievenlige hus.

Læs mere om vinterferie hos Dayz by Landal GreenParks her 

Skiferie på Europas bedste skiresorts

For mange er vinterferie lig med ski og høj sol. Dayz by Landal er en del af den europæiske feriecenterkæde Landal GreenParks, som gennem Landal Ski Life også sælger skirejser til 12 fantastiske skiresorts i Europa. Så hvis vinterferien skal være på ski, har du mulighed for at gøre det i omgivelser med samme høje standard, hvor du er sikker på at området er børnevenligt med gode skiskoler og andre sjove børneaktiviteter.

Her finder du nogle af de bedste skiresorts i Europas smukkeste og bedste skiområder. Med fred og ro, underholdning, rummelighed, luksus og de bedste skibakker lige uden for døren tilbyder Landal Ski Life alt, du overhovedet kan ønske dig på en skiferie.

Kombinationen af de smukke og fortryllende omgivelser, de forskellige faciliteter og de meget komfortable ferieboliger sikrer, at hele familien får en uforglemmelig ferie.

Læs mere om skiferie med Dayz by Landal her: