Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Barsels Break: Styrk din babys motorik
Foto: PR Er du på barsel? Tag med til Barsels Break.

Kom med til Barsels Break: Se her, hvad der er i sæsonens goodiebag

Kom med til Barsels Break og få viden og inspiration til, hvordan du gennem leg kan støtte dit barns motoriske udvikling.

Vores Børn inviterer sammen med bObles, LEGO og Nordisk Film Biografer til et helt særligt event for dig på barsel. Kom og hør spændende oplæg og få inspiration til aktiv, stimulerende leg med dit barn med udgangspunkt i vores nye koncept MotorikMagi.

Ud fra en levende og interaktiv præsentation suppleret med videooplæg fra en række fageksperter, tager vi dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling. Vi glæder os til at give dig og dit barn et 'break' fra hverdagen og byder jer velkommen til et univers af hyggeligt samvær, inspiration og viden.

Det koster 225 kr at deltage. Inklusiv i prisen er en lækker goodiebag med bObles tumleterning (som er lavet helt unikt til Barsels Break), et LEGO® DUPLO® produkt og magasiner fra Egmont, som du kan tage med hjem.

Arrangementet er målrettet forældre med babyer. Er du gravid eller har interesse i emnet, er du også meget velkommen til at deltage. Udenfor salen er der mulighed for at parkere barnevognen, som vil være under opsyn til arrangementet.

Tilmeld dig og læs mere om Barsels Break lige her.

LÆS MERE: Derfor er god motorik så vigtigt for dit barn

LÆS MERE: Motorik: Tjek de 3 sanser hos dit barn

LÆS MERE: Styrk motorikken hos baby og tumling

Se, hvad vi ellers skriver om: Barsel, Motorik og Baby