Barsels Break: Styrk din babys motorik
Foto: PR Er du på barsel? Tag med til Barsels Break.

Kom med til Barsels Break

Kom med, når Vores Børn, LEGO, Nordisk Film biografer og bObles byder velkommen til en ny sæson Barsels Break med nyt indhold og en ny goodiebag. Barsels Break er et event for dig på barsel, der tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling.

Tag din baby under armen og bliv klogere på, hvordan du kan tænke motorik ind i hverdagen. I år er det fysioterapeuterne Louise Hærvig  (Sjælland), Nicoline Toft Broog og Maria Sommer Thomsen  (Jylland), der deler ud af deres viden og som står for indhold og værtskab af showet.  Louise Hærvig, som er børnefysioterapeut, fortæller om Barselsbreak:

- Barsels Break er et af mine hjertebørn, og jeg har de sidste to sæsoner stået på sidelinjen – været med til at lave materiale, men ikke været frontfigur – det har jeg slet ikke turde. Men i år bliver det anderledes, for jeg og to super søde seje fysioterapeuter vil gerne fortælle ALT det vi ved om barnets motoriske udvikling. Ud fra et dybt fagligt, engageret og erfaringsmæssigt grundlag fortæller vi om, hvad vi ser som vigtigt, hvorfor det er vigtigt, men mest af alt, hvordan vi med enkelte fif kan tænke motorik ind i hverdagen.

Hvornår og hvordan?

Eventet kører fra den 5. - 23. november i Nordisk Film Biografer og varer ca. én time. Vi åbner dørene en halv time før, så der er god tid til at stille barnevognen og sætte sig til rette. Bemærk, at du ved bestilling får tildelt to sæder ved siden af hinanden - et til dig, og et til dit barn. 

Billetterne koster 225 kr. og er inkl. en lækker goodiebag med bObles Mus, LEGO® DUPLO æske og et magasin fra Vores Børn, som du kan tage med hjem (værdi 550 kr.). 

Bestil billetter her: 

Er du gravid eller har interesse i emnet, er du selvfølgelig også meget velkommen til at deltage. 

OBS! Der vises ikke film til Barsels Break. 

Glæd dig til et spændende oplæg og til at få inspiration til aktiv leg med dit barn.

Læs mere om motorik og barsels break.

LÆS MERE: Derfor er god motorik så vigtigt for dit barn

LÆS MERE: Motorik: Tjek de 3 sanser hos dit barn

LÆS MERE: Styrk motorikken hos baby og tumling

Se, hvad vi ellers skriver om: Barsel, Motorik og Baby