Pernille Teisbæk er blevet mor for tredje gang
Foto: Getty Images Pernille Teisbæk og hendes mand Phillip Lotko er endnu engang blevet forældre

Influencer Pernille Teisbæk er blevet mor igen: Her er hvad hendes tredje søn skal hedde

Endnu en lille dreng har meldt sin ankomst hos familien Teisbæk/Lotko. Det bekræfter influenceren Pernille Teisbæk på sin instagram.

Pernille Teisbæk, 35, stylist og tidligere kreativ direktør i Social Zoo (social media-agentur, som netop er lukket, red.), er netop blevet mor til barn nummer tre. Det afslører hun på Instagram med et fint billede fra Rigshospitalet, hvor det nyeste skud på stammen ligger hud mod hud med sin mor.

Navnet på den lille dreng afslører hun i opslagets tekst, han skal nemlig hedde Bruce Vincent, ligesom Pernille Teisbæk afslører, at hun har født i dag, d. 9. december.

Faren er Phillip Lotko, stifter af det hypede regntøjsmærke Rains og sammen har i forvejen to sønner, Billy på 3 år og Bobby på 1 år.

Pernille startede sin karriere i modebranchen som moderedaktør på Woman, inden hun havnede på ALT for damerne derefter Eurowoman. Og det tog for alvor fart, da hun blev fast modeekspert på Go’ Morgen Danmark.

I mange år havde Pernille Teisbæk sin egen blog – Lookdepernille – som hun lukkede kort tid efter, hun startede social media-agenturet Social Zoo sammen med sin agent og partner Hannah Løffler Schmidt i 2015.Her agerede hun kreativ direktør, indtil virksomheden lukkede tidligere i år.

Selvom Pernille Teisbæk ikke længere har sin blog eller agerer fast modeekspert i bedste sendetid på TV2, er hun ikke færdig med at influere – det gør hun dagligt gennem sin Instagram-profil, hvor mere end 950.000 følger med, hvorigennem hun har været med til at sætte den skandinaviske stil på modelandkortet.

Hendes indflydelse er ikke til at tage fejl af – og hun har sågar udgivet en bog om, hvordan man får den skandinaviske stil, ligesom hun har samarbejdet med blandt andet det amerikanske mode- og livsstilsmagasin Vogue.

Pernille Teisbæk og Phillip Lotko blev gift ved et storstilet bryllup på Bornholm i 2017.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte og Gravid