Søskende kærlighed

Foto: Privat "I må ikke sige det til nogen, men han er min yndlings, fordi han altid er så rar og glad - og han smiler altid".

Søskende kærlighed

Lille pige til sine søskende: "I er mit mirakel"

Melina Hansson på ni år har hele fem søskende. Og selv om det kan være hårdt engang i mellem, elsker hun dem alle af hele sit hjerte - de er for hende alle små mirakler. Læs hendes søde brev til sine søskende her.

Melina Hansson på ni år har hele fem søskende. Og selv om det kan være hårdt engang i mellem, elsker hun dem alle af hele sit hjerte - de er for hende alle små mirakler. Læs hendes søde brev til sine søskende her.

Melina har skrevet et brev til sine søskende. Som en del af en skoleopgave skulle hun beskrive, hvad et mirakel er – og for hende, er det hendes søskende. En særlig plads i hendes hjerte har Marcelo, der er født med en kromosonfejl.

Læs hele hendes søde brev her under: 

“Når de fleste tænker på mirakler, tænker de på, at nogle har overlevet en tornado, eller en bilulykke eller måske bare noget andet voldsomt.

Faktaboks

Melina Hansson er 9 år og går i 3. klasse

Hun bor i Greve sammen med sin mor Jacqueline og sine 5 søskende Penelope, Nomi, Miklo, Marcelo og Leonardo.

Jeg har også oplevet et mirakel, men det er et helt andet slags mirakel. Da jeg var seks år, troede jeg, at jeg altid skulle være enebarn. Jeg var lidt misundelig på alle dem, der havde søskende. 

Men i år 2013 skete der et mirakel. Jeg fik en lillesøster. Jeg blev så glad, for det var lige det, jeg ønskede mig. Hun hedder Penelope, og hun har helt lyse krøller. Hun ligner lidt en lys afrikaner. 

LÆS OGSÅ: Kærligheden til dine børn kan godt være forskellig

Og så i år 2014 skete der tre nye mirakler. Jeg fik i oktober tre søskende mere. Trillingerne Nomi, Miklo og Marcelo. Marcelo er faktisk selv et lille mirakel. Han er mindre end de fleste børn på hans alder, og han var lang tid om at lære at gå og snakke. 

I må ikke sige det til nogen, men han er min yndlings, fordi han altid er så rar og glad – og han smiler altid. 

Og i år 2016 fik jeg endnu en lillebror. Han hedder Leonardo, og han ligner mig. Vi kalder ham for Leo, og han har mørkt hår og brune øjne. 

De fleste vil sikkert synes, det er hårdt med så mange søskende. Det er det også lidt, men for mig er de alle fem mirakler.”

LÆS OGSÅ: Søskendejalousi: Giv plads til forskelligheder

LÆS OGSÅ: Hjælp dine børn til at blive gode søskende

LÆS OGSÅ: 9 gode grunde til at give dit barn søskende

Se, hvad vi ellers skriver om: Familieliv