Leg og læring i børnehøjde

Foto: Getty Images Hvordan får vi mere leg og læring ind i vores børns liv?

Podcast: Få mere leg og læring ind i dit barns hverdag

Børn lærer bedre, når de har klatret i træer, og godnatlæsning styrker deres fantasi. Leg og læring hænger uløseligt sammen. Få tips og tricks til en hverdag med meget mere af netop det i podcasten ”Leg og læring i børnehøjde” fra Vores Børn.

Børn lærer bedre, når de har klatret i træer, og godnatlæsning styrker deres fantasi. Leg og læring hænger uløseligt sammen. Få tips og tricks til en hverdag med meget mere af netop det i podcasten ”Leg og læring i børnehøjde” fra Vores Børn.

Hvordan får vi mere leg og læring ind i vores børns liv? Kan vi tilmed gøre det i haven? På ferien? Og i sofaen? Svaret er ja!

Sammen med en række eksperter forsøger journalist og mor til to små drenge, Freia Dam, at finde opskriften på den gode hverdag med samværet med ungerne i centrum. 

Blandt andet kan du få gode råd til at gøre godnatlæsningen til en intim hyggestund, til at få mere bevægelse inkorporeret i det daglige og komme mere ud i naturen, til at få en god start på ferien – uden konflikter – og blive klogere på, hvordan du styrker dit barns motorik, blot ved at gå på line på fortovet.

I podcastserien "Leg og læring i børnehøjde" har Freia Dam besøg af familievejleder Lola Jensen, sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen, børnebogsforfatter Lars Daneskov, fysioterapeut Medde Lykke Vognsen og biolog og naturvejleder Jes Aagaard, der alle har en mission om at bringe børn og forældre tættere sammen i en travl hverdag.

Hør første afsnit af "Leg og læring i børnehøjde" LIGE HER

Podcasten er sponsoreret af BR.

Talk Town - Historier du ikke kan slippe

FB_profilbillede.jpg

Lyt til de bedste podcasts i appen Talk Town.

Talk Town er Egmont Publishings podcastunivers med masser af podcasts for både børn og voksne. Det er gratis for alle, der abonnerer på Egmonts ugeblade eller magasiner og koster ellers 59 kr/mdr. De første 14 dage er gratis og uden binding.

Find stærke, personlige fortællinger og masser af inspiration om alt fra parforhold og børn til mode og sundhed. Talk Town er et nyt podcastunivers med kvalitetsindhold fra velkendte brands som ALT for damerne, Euroman, FIT Living, Vores Børn, ALT.dk mm.

Prøv 14 dage GRATIS nu.

Kun 59 kr./md. efter endt prøveperiode. Ingen binding

Download via iTunes lige her

Download via GooglePlay lige her

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Podcast, Børnepsykologi og Børneopdragelse