Harry Meghan Son

Foto: Getty Images Det er stadig uvist, hvad den lille, nye prins skal hedde.

Prins Harry og Meghan viser sønnen frem: Se de fine billeder her

De stolte forældre kunne i dag vise deres nyfødte søn til verden.

Lykken strålede ud af de stolte forældre, da prins Harry og hertuginde Meghan i dag kunne vise deres nyfødte søn til den fremmødte presse i kongeslottet Windsor Castle, to og en halv dag efter hans fødsel. 

- Han har det sødeste temperament. Han er virkelig rolig. Han har været en drøm, lød det ifølge BBC fra den smilende mor, der forsigtigt aede sin søn, som lå og sov i far Harrys arme.

- Jeg ved ikke, hvor han får det fra, lød det hurtigt efter fra hertugen af Sussex, efterfulgt af et grin.

LÆS OGSÅ: Meghan Markle har født

GettyImages-1142161855.jpg

Harry og Meghans søn kom til verden tidligt mandag morgen i Windor Castle, og normalt er det traditionen i det engelske kongehus, at nye prinser og prinsesser vises frem inden for det første døgn. En tradition, Harry og Meghan dog har valgt at skippe for at kunne nyde de første par dage alene som nybagt familie.

Og det er da også en helt særlig tid, kunne Meghan afsløre.

- Det er magisk. Det er helt fantastisk. Jeg har de to bedste drenge i verden, så jeg er virkelig lykkelig, lød det med et smil.

GettyImages-1142167980.jpg

Ændrer sig hver dag

Det var ikke meget, de fremmødte kunne se af den lille prins, der var pakket ind i en lille, hvid hue og et hvidt tæppe, men hans mor kunne fortælle, at der allerede var en smule skæg at syne.

Til spørgsmålet om, hvilken forælder han ligner mest, brød de nybagte forældre ud i et grin, inden de kunne afsløre, at det spørgsmål stadig var til diskussion.

- Alle siger, at babyer ændrer sig så meget over to uger. Så vi følger bare, hvordan forandringsprocessen udfolder sig over den næste måned. Men hans udseende ændrer sig hver eneste dag, så hvem ved, sagde Harry.

Prinsen, der deler fødselsdag med inden andre end George Clooney, er stadig navneløs, og mens det normalt er skikken, at navnene på de royale babyer afsløres ved første fremvisning, har Harry og Meghan valgt at vente lidt endnu. Bookmakerne har dog allerede sat gang i gætteriet, som du kan følge med i her.

Efter pressemødet skulle den lille prins, der er den syvende i arvefølgen til den britiske trone, møde sin oldemor, Dronning Elizabeth, og hendes mand, prins Philip.

Se videoen, hvor den nye prins vises frem til offentligheden, her

Se, hvad vi ellers skriver om: Meghan Markle og Kongelige