Rihanna gravid

Foto: Getty Images Rihanna viser sin voksende mave frem under en gåtur i New York. Her er hun sammen med sin kæreste, rapperen A$AP Rocky.

Rihanna er gravid: Venter sit første barn med rapperen A$AP Rocky

Den prisvindende sangerinde og modedesigner Rihanna venter sit første barn med rapperen A$AP Rocky. Det skriver flere amerikanske medier, som også viser billeder af den voksende mave.

Rygterne har floreret længe, men nu ser det ud til, at den 33-årige sangerinde og designer Rihanna kan bekræfte nyheden. Hun og kommende farmand, rapper A$AP Rocky, skal være forældre. 

Mandag aften, dansk tid, bugner amerikanske medier nemlig med billeder, hvor sangerinden på ægte Rihanna-manér har pyntet sin fine - og temmelig gravide - mave med store smykker og en åbenstående, vintage Chanel-jakke i skrigende pink. Billederne af parret er taget i New York-bydelen Harlem. Her er farmand nemlig fra. 

Det er kendisfotografen Diggzy, som står bag kameraet, og på Instagram - under et billede med kig til superstjernens mave - skriver han helt simpelt og noget kryptisk: "Hun er", mens han tagger både Rihanna og A$AP Rocky. 

LÆS OGSÅ: Lotte Friis er gravid: ”Jeg har været ramt af kvalme nærmest 24 timer i døgnet”

Tre eller fire stykker

Mens Rihanna selv er gået stille ved dørerne de seneste måneder, har det ikke været småt med rygter om, at superstjernen skulle være gravid.

Og da hun i november dukkede op til en prisuddeling i hjemlandet Barbados, mente hendes fans, at der altså skjulte sig en temmelig tydelig baby-bule under hendes stramme kjole.

Det kunne Grammy-vinderen dengang benægte. Men hun har aldrig afvist, at børn står højt på ønskelisten. Det har hun bl.a. fortalt i et ældre interview med Vouge, hvor hun også kunne fortælle, at hun ønsker sig mere end ét barn i fremtiden. Og at det gerne bliver alene, hvis den rette mand ikke skulle dukke op. 

“Jeg vil have børn - tre eller fire af dem," fortalte hun tilbage i 2020 til spørgsmålet om, hvor hun ser sig selv om 10 år.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde om barsel: ”Jeg keder mig efter 5-6 måneder”

The one

Den rette mand dukkede dog op - ja, faktisk ikke længe efter interviewet. Sangeren har nemlig officielt været kærester med den populære rapper siden maj sidste år. Men allerede i November 2020 begyndte diverse amerikanske medier at pippe om, at Rihanna var begyndt at date med 33-årige A$AP Rocky. De blev set sammen ad flere omgange, og besøgte efter sigende Rihannas familie på Barbados sammen.

I maj kunne A$AP Rocky så fortælle, at han altså havde fundet den eneste ene. 

"Mit livs kærlighed," sagde han dengang om Rihanna til GQ og fortsatte så:

"Når du ved det, så ved du det. Hun er the one."

I samme interview åbende rapperen også op for hans tanker om at starte en familie. Og det var han ellers ikke afvisende overfor. 

"Jeg tror, ​​jeg ville blive en utrolig, bemærkelsesværdig, overordnet fantastisk far. Jeg ville have et meget sejt barn," sagde han. 

LÆS OGSÅ: "Baby på vej": Nybygger-vinderne Caroline og Reece skal være forældre

Svensk fængsel

Mens der har stået baby på programmet for superstjernerne, har deres fans spekuleret på, om de mon gik og barslede med andre nyheder. Det er nemlig flere år siden, at parret hver især er udkommet med ny musik. 

Ja, faktisk er de heller ikke udkommet med noget fælles, siden A$AP Rocky i 2012 rappede et vers på et remix af Rihannas sang "Cockiness". I 2013 deltog han i Rihannas World Diamonds Tour.

De seneste år har Rihanna haft travlt uden for musikscenen. Hun har nemlig gjort karriere inden for mode- og skønhedsbranchen med designerbrandet Fenty. 

Imens har A$AP Rocky været i vælten, da han juli 2019 blev varetægtsfængslet i Sverige for et overfald i forbindelse med et gadeslagsmål. Den tidligere, amerikanske præsident Donald Trump opfordrede dengang den svenske statsminister til at få rapperen løsladt, men det afviste Stefan Löfven. Rapperen blev efterfølgende dømt for vold og fik en betinget dom. 

“Selvom det var på svensk, hørte jeg 'Præsident Donald Trump’ og ‘A$AP Rocky,’ og så vågnede jeg. Jeg tænkte 'Oh, fuck!',” fortalte han i maj til GQ, der i øvrigt kunne kåre rapperen som 'Prettiest Man Alive'.

Se, hvad vi ellers skriver om: Gravid, Kendte og Rihanna

610x200_woordy_knap2.jpeg