Fødsel
Klaus Riskær Pedersen er blevet far til lille Isabelle, men først efter fødslen har han vedkendt sig faderskabet over den lille pige. Foto: Facebook

Riskær: Isabelle ER min baby

Under hele graviditeten nægtede Klaus Riskær Pedersen at være far for modellen Laura Petersens kommende barn. Men nu er lille Isabelle født – og så blev erhvervsmanden alligevel lidt blød om hjertet!

Det har længe været kendt, modellen Laura Petersen var gravid med Klaus Riskær Pedersens barn, som hun blev gravid med efter en kort flirt med den kendte erhvervsmand sidste år. Næsten lige så længe har det stået klart, at Klaus Riskær Pedersen ikke ville have noget med det kommende barn og moren at gøre.

Kort efter bruddet med Laura Petersen, stod han sågar frem i en række medier sidste år og talte for at give mænd ret til såkaldt juridisk abort. Han talte for en ændring i lovgivningen, der skulle gøre det muligt for fædre at frasige sig ansvaret for deres ufødte børn, ligesom kvinder kan afbryde en graviditet inden 12. svangerskabsuge.

LÆS OGSÅ: Gravide kan vælge kønsabort med ny blodprøve

”Her sad jeg med vores datter i maven – et lille stykke af mig og ham – og selv om vi ikke længere var sammen, syntes jeg, det var tarveligt af ham at gøre det til en offentlig sag ved pludselig at blive så højlydt fortaler for mænds ret til juridisk abort. Jeg følte mig udstillet, sårbar og til grin.”

Samtidig gjorde Laura Petersen dog også klart, at hun ikke bar nag til sin fars barn.

”Jeg bærer ikke nag – slet ikke på min datters vegne. Ethvert barn har ret til at kende sin baggrund. Det allerbedste er jo, hvis man kan være gode venner, men kan man ikke det, må man forsøge at skabe nogle rammer, der ikke begrænser barnets muligheder for at finde sig selv. Hvis Klaus en dag har lyst til at se Isabella, er det ikke noget, jeg vil sætte mig imod,” sagde hun dengang til GRAVID.

Hun er MIN

Og nu er det, kort efter Isabelles fødsel blevet til virkelighed.

For Klaus Riskær Pedersen kunne alligevel ikke blive ved med at være hård i filten, efter at lille Isabelle, som deres datter er kommet til at hedde, kom til verden. Han besøgte allerede mor og barn på barselsgangen dagen efter fødslen og valgte derefter at lægge denne opdatering på sin Facebook-profil den 8. juli:

”Nå enhver tosse kan jo se at lille Isabelle ligner mig :-0. Så alt det der DNA springer vi over. Barnet skal ikke registreres som faderløs i Kirkebogen :(. Det siger da sig selv. Så tillykke Laura: Så har vores barn altså en far – ikke kun i ånd – men også i form!”

LÆS OGSÅ: 4 mænd om hormoner, kærlighed og lortebleer

Til HER&NU sagde han derefter:

”Nu gælder det barnets fremtid. Moren og jeg må finde en model med henblik på barnets tarv. Jeg vil være der for min datter.

Klaus Riskær Pedersen har i forvejen fire drenge med tre forskellige kvinder.

Læs hele interviewet med Laura Petersen her

Se flere fotos af Laura Petersen i magasinet GRAVID som er på gaden ind til 3. august 2014.

Læs også på Herognu.com: Klaus Riskær: Her er vores datter

Se, hvad vi ellers skriver om: Baby, Barsel, Far, Fødsel og Gravid