GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Sådan sikrer du barnet en sund og nærende kost

Sådan sikrer du barnet en sund og nærende kost

Sommerudflugter er skønt og nu er det endnu lettere at have god mad med til den lille.

Sommeren er skøn for småbørnsforældre. Turen på legepladsen eller hjem til ‘bedsterne’ eller ud i det blå er dejlige fællesoplevelser for hele familien. Og nu er det også blevet nemmere at have god og smagfuld mad med på farten.

1.000 gange højere krav
Børn tredobler vægten og vokser ca.
25 cm det første leveår. Det stiller krav til en sund og nærende kost. Alt imens udvikles krop og organer også ekstra meget det første leveår, hvorfor kravene 
til færdiglavet børnemad er særligt strenge. Grænseværdierne for giftstoffer fra skimmelsvamp og tungmetaller er 
op til 1.000 gange lavere, end de er for almindelige råvarer. Men én udfordring er madens kvalitet, en anden er at få maden med på farten.

Når sulten pludselig melder
 sig på legepladsen…
Er spiseklar grød en rigtig god løsning på. Her er tale om børnemad, der lever op til alle de strenge krav. Grøden er uden konserveringsmiddel, sukker, farvestoffer eller aromastoffer.

Smager det af pære, så er det pære!

Ligesom Sempers andre børnemadsprodukter er spiseklar grød sammensat af ernæringseksperter, så dit barn er sikret den rette næring. Grøden kommer med et væld af smagsvarianter, der alle indeholder både jern, kalcium og vitamin C. Og
 så er grøden ideel, når sulten pludselig melder sig. Den spiseklar grød kommer nemlig i en klempose, så barnet selv kan holde og spise, hvilket også er en vigtig del af barnets udvikling.

Gratis mobil app guider dig
Som forælder kan det være svært at vide, hvad barnet kan og må spise og hvornår. Det hjælper KLAR, PARAT, SPIS! med. Sempers app giver et hurtig overblik over barnets madbehov og udvikling, ligesom den inspirerer med sunde børneretter, afhængigt af barnets alder og parathed (også god at installere på ‘bedsternes’ telefon, når de skal passe junior). Og så kan du også holde en digital logbog over dit barns spisevaner og udvikling samt up- loade skønne billeder til Facebook.

Appen er gratis og kan downloades via Apple Appstore eller GooglePlay.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret