Med Klub Mor får du konkrete råd til, hvordan du håndterer rollen som mor.

Skab mere tryghed i din rolle som mor

ANNONCE: Kom med til kursusrække med familieterapeut Fie Hørby igennem Politiken Plus. Fie Hørbys Klub Mor-koncept giver dig konkrete råd til, hvordan du skaber tryghed i rollen som mor. Du kan købe din billet til fordelagtig pris her.

Sponseret indhold Af Annonce 25.aug.2015 Børn

Køber vi en vaskemaskine eller en ny mobiltelefon, følger der altid en manual med, som (hvis du orker at læse den) nøjsomt og pædagogisk forbereder dig på ”livet” sammen med dit nye elektroniske device.

Bliver du derimod mor, er informationerne pludselig langt mere speget, hvilket synes som et paradoks af dimensioner. For med ét er vi kastet ud i livet som forælder med de konflikter, overvejelser og usikkerheder, der følger.

For selvom en vaskemaskine og andet elektronik kan være komplekst nok i sig selv, så er det intet at sammenligne med de valg og kompleksiteter, som et barn og rollen som forældre indebærer. Hvordan skal vi agere? Hvordan skal vi tale til vores børn, og hvordan støtter og trøster vi dem bedst muligt, så de vokser op og bliver til stærke individer, der kan agere i livet og i relationerne til andre?

En mangefacetteret kunst

Det er sat over for spørgsmål som disse, at enhver mor kan opleve hjertebanken. Heldigvis er der masser af hjælp, vejledning og støtte at hente. Og nej, du er ikke en dårlig mor, fordi juniors verden pludselig styrtede sammen nede i det lokale supermarked!

Det vil du også få bekræftet, når Familieterapeut Fie Hørby gentager sit populære Klub Mor koncept i Politikens hus fra 23. september. Et klubkoncept henvendt til mødre med børn i alderen 0-9 år, skabt ud fra et ønske om at give os forældre en bedre forståelse af vores børn.

Klub Mor er blevet et enormt populært tiltag, hvorfor Fie Hørby i år har indvilliget i at køre foredragsrækken i Politikens Hus, så vi er endnu flere der kan få glæde af de gode råd og redskaber.  Som tidligere kursister beretter om her, så evner Fie Hørby nemlig at viderebringe redskaber, der hjælper, når du står over for en konflikt med dit barn, er udfordret i selve familielivet, eller har svært ved at finde op og ned i rollen som forælder. Med Klub Mor får du direkte adgang til kompetent, omsorgsfuld og professionel vejledning i forældreskabets mangefacetterede kunst.

En rygsæk fuld af råd og redskaber

Det, som gør Fie Hørby unik som kursusholder, er hendes evne til at formidle de ofte komplekse redskaber, du har brug for som mor. Hørby fortæller og forklarer med stor indsigt og empati, så redskaberne, du får med hjem, er nemme at overføre i praksis. Hvordan får man f.eks. sat grænser for junior i supermarked, uden at det føles tarveligt og krænkende? Mens du også får indsigt i de omsorgsfulde virkemidler, der eksisterer, når du skal håndtere dit barns vrede og hysteriske anfald.

Sagt på en anden måde får du en bedre indsigt i dit barn, der vil medvirke til en bedre dialog mellem dig og dit barn, mens du også vil erhverve redskaber ift. konfliktløsning, der gavner både dig og dit barn.

Og så er der alt det med partnerskabet og forældreskabet, måltiderne, nærværet og de helt almindelige dagligdags ting, som vil blive gjort mere overskuelige, når du tager hjem med rygsækken fuld af gode råd og redskaber.

Derudover skal man ikke glemme, den styrke der kan være i at møde, der både kan inspirere, støtte og vise, at du ikke er alene med din tvivl og usikkerheder i rollen som mor.

Sådan ser et år med Klub Mor ud:

1. Sådan opbygger du dit barns selvværd
Lær forskellen på ros og anerkendelse og opdag, hvordan små ændringer i vores sprog, giver store forandringer og andre muligheder i relationen mellem os.
Onsdag 23. september 2015

2. Sådan sætter du grænser
Bliv klar på, hvordan du kan sætte dine grænser lige så tosset, du vil – uden at krænke dit barn.
Onsdag 28. oktober 2015

3. Sådan håndterer du søskendekonflikter
Lær dine børn konfliktløsning, så de bliver klogere i stedet for forslåede. Millimeterdemokratiets afskaffelse er også på programmet denne dag.
Onsdag 18. november 2015

4. Sådan håndterer du vrede, gråd og ‘hysteriske anfald’
Få indsigt i dit barns følelser og lær, hvad det har behov for fra dig. Udover at få redskaber til at lære dit barn at tackle sine følelser, bliver du også klogere på dine egne.
Onsdag 9. december 2015

5. Sådan taler du med dit barn
Lær hemmeligheden bag, hvordan du får en bedre samtale med dit barn og ikke kun svar som ‘det ved jeg ikke’, ‘det kan jeg ikke huske’ og ‘ikk´ noget’.
Onsdag 6. januar 2016

6. Forældreskabet skal stå i partnerskabet
Få enkle og klare tips til en bedre kommunikation med din partner, der sikrer du IKKE bliver misforstået og som skaber større nærhed mellem jer.
Onsdag 3. februar 2016

7. Sådan skaber du en ramme om måltidet, der giver alle lyst til at spise
Du bliver guidet til at få en skarp bevidsthed om, hvad du vil med måltidet i din familie og får et fundament, der gør det muligt at træffe hurtige beslutninger, når de typiske konflikter melder sig omkring bordet.
Onsdag 2. marts 2016

8. Sådan får du hjælpsomme børn
Lær hvad der skal til for at få hjælpsomme børn, hvad du kan forvente på de forskellige alderstrin, og hvordan du forholder dig til himmelvendte øjne og sure miner – også når det gælder lektier.
Onsdag 6. april 2016

9. Sådan skaber du nærvær med dit barn
Nærvær er ikke nødvendigvis ensbetydende med koncentreret leg og øjenkontakt. Lær, hvordan du kan skabe nærvær i alle situationer – også når du har travlt og under konflikt.
Onsdag 4. maj 2016

10. Sådan skaber du bedre overskud i hverdagen
Få redskaber til at skabe en struktur, der kan lette og organisere din hverdag, så du når og kan nyde mere af det, du gerne vil.
Onsdag 1. juni 2016


Henter...