Det perfekte feriested for familien
Foto: Dayz Dayz - i badeland

Det perfekte feriested for familien

Skal næste mandag være årets sjoveste dag?

Glem alt om indkøb og rengøring for en stund. På Dayz by Landal GreenParks’ fem feriecentre er der tropisk badeland, legeland, kreativt værksted, wellness og meget mere. Og der er penge at spare uden for højsæsonen, så hvorfor ikke gøre hverdagen til en fest for baby, børn og deres forældre?

Nogle gange kan man godt drømme sig væk til et sted med færre bekymringer og mere sjov med familien. Og faktisk behøver der ikke være så langt fra drøm til virkelighed – hverken geografisk eller økonomisk.
Feriecenterkæden Dayz by Landal GreenParks har fem skønne feriecentre i Jylland (Dayz Seawest, Dayz Søhøjlandet, Dayz Rønbjerg, Dayz Grønhøj Strand og Dayz Ebeltoft). Her er der sjove muligheder for børn i alle aldre.

Tag for eksempel din baby med i det tropiske badeland, hvor der er baby-/børnebassiner til de mindste. Har du lidt større børn med, vil det tropiske badeland helt sikkert være et hit med bl.a. vandrutsjebaner og modstrømskanaler. Eller hvad med at lade de små ballademagere brænde krudt af i legelandet? Skal der være lidt mere ro over det, kan børnene også hygge sig i det kreative værksted, hvor der er mulighed for at hygge sig med at tegne, male, spille spil, lægge perler eller læse en bog. Også udenfor er der masser af sjove ting at tage sig til. For eksempel er der på Dayz Seawest, Dayz Søhøjlandet og Dayz Rønbjerg netop her i løbet af sommeren 2017 blevet etableret helt nye legepladser. Udover legepladserne er der også hoppepuder, trampoliner, boldbaner og meget andet.

Penge at spare

En af de helt store fordele som småbørnsfamilie uden børn i skolealderen er, at du og familien har mulighed for at holde ferie i hverdagene, hvor det oftest er billigere. Sådan er det også hos Dayz by Landal GreenParks. Her er det nemlig billigst at holde ferie i hverdagene uden for højsæsonerne (skolernes ferier). I hverdagene er der også knap så mange gæster på feriecentrene, og dermed er der mere ro til at nyde ferien og være sammen med de små.

Du og familien bestemmer desuden helt selv, hvor længe ferien skal vare. Hos Dayz by Landal GreenParks er der nemlig valgfri ankomst- og afrejsedag, så ferien kan passes lige netop ind i jeres kalender og planer.

Gode familie- og puslefaciliteter

Hos Dayz by Landal GreenParks’ feriecentre har man gjort det nemt at holde ferie med babyer og små børn. Her er der nemlig sørget for optimale familiefaciliteter – også når de små skal pusles eller med i badelandet. I centerbygningerne er der fine toiletter med gode pusleforhold og pusleborde, så du i ro og mag kan skifte de små. Også i omklædningsrummene til de tropiske badelande er der tænkt på alt i forhold til de små med både pusleborde, små badekar og barne-/højstole. Desuden er der også kravlegård i både herre- og dameomklædningen, så du trygt kan lægge dit barn fra dig, mens du selv får badet og klædt om. Har du glemt badebleer, eller vil du bare spare plads i kufferten, så er det også muligt at købe badebleer på feriecentrene.

Som småbørnsfamilie er det også rart med en fast og god base i løbet af ferien. Det får du og familien selvfølgelig også i jeres eget familievenlige feriehus, der er tilknyttet feriecentret. Her er både soveværelser, bad/toilet, stue og eget køkken, så I nemt selv kan lave mad til børnene. Barneseng og -stol behøver I heller ikke at slæbe med, da begge dele kan lejes på forhånd for et mindre beløb og står klar i feriehuset ved ankomst.

En pause til de voksne

Trænger du som forælder også til at komme helt ned i gear og blive forkælet? Så vil feriecentrene Dayz Seawest og Dayz Rønbjerg være helt oplagte. Her kan du nemlig nyde et par timer i wellnessafdelingen, hvor du også kan bestille diverse behandlinger såsom massage og ansigtsbehandlinger. Så lad din partner tage de små et par timer, og nyd ægte selvforkælelse.

Lyder det fristende med en billig hverdagsferie med familien? Læs mere om Dayz by Landal GreenParks’ feriecentre og billig hverdagsferie på: https://www.dayz.dk/billigst

 Her kan du også nemt og sikkert booke din ferie i deres online booking.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sponsoreret og Familieliv