Foto: Skallerup Seaside Resort

Ferie for HELE familien

Ferie er ikke altid lige nemt, når man skal imødekomme hele familiens mange ønsker. Men hos Skallerup Seaside Resort er der aktiviteter for alle - både børn og voksne.

Sponseret indhold Af 18.okt.2017 Børn

I ferieresortet Skallerup Seaside Resort kan I indfri alle feriedrømmene og forventningerne i familien. Her er plads til kreativ leg og sjove aktiviteter, der giver sved på panden - og det kræver kun et minimum af planlægning.

Dyrk familiens fællesskab
Som børnefamilie er det altid en god idé at vælge en destination, der rummer lidt af det hele. I Skallerup gør de mange forskellige fysiske og kreative aktiviteter det let og sjovt at være sammen som familie. Der er samtidig uddannet personale, som altid er klar at hjælpe jer med at realisere ønskerne.Bo uforstyrret i feriehus midt i klitter og med udsigt til Vesterhavet. Herfra kan I på gåben komme rundt til sjove aktiviteter, der giver sved på panden, smil på læben eller udfordrer de kreative evner.

Noget for enhver smag
Resortet byder på alt fra legeland til kreative værksteder til uforstyrret natur.

Legelandet er et sandt eldorado med aktivitet og leg for alle. I den store legeborg med boldkanoner, rutsjebane og gangbro får børnenes fantasi frit spil med sjov og udviklende leg - og det tropiske vandland er et sikkert hit for hele familien, hvor I kan glemme alt om voksenpligter og i stedet finde det indre legebarn frem.

I de kreative værksteder kan børnene kreerer alt fra fantasidyr i perler til kunstværker med farve og pensler. I kan også sammen bygge seje drager, som I efterfølgende kan sende afsted i den vestjyske blæst.

Kom ud i naturen og tæt på gårdens dyr
På den nærliggende dyregård er den daglige fodre runde en helt særlig oplevelse for både store og små. I bedste Skallerup-ånd guider fodermesteren jer rundt, og I får mulighed for at hilse på gårdens mange dyr og samle friske æg hos hønsene. Er I til heste, står de islandske heste klar til at give jer en uforglemmelig oplevelse fra hesteryg - og for de mindste er der også mulighed for trækture på shetlandsponyer.

Tag med på den daglige fodrerunde, hvor I får mulighed for at hilse på gårdens mange søde dyr og samle friske æg hos hønsene.

I sommerhusene i Skallerup bor I uforstyrret ud til havet og den rå natur, der inviterer til naturoplevelser for alle - og for større børn er der guidet mountainbiketur i den naturskønne Tornby Klitplantage.

Gør hele familien glad
Inden I tager på ferie kan det være en god idé at afstemme hele familiens feriedrømme, så I får mest muligt ud af ferien. Sæt jer sammen og hjælp hinanden med at prioritere og planlægge, så alle er med til at starte en vellykket familieferie eller -weekend.


Henter...