Sofie Linde er gravid igen
SPONSORERET indhold

Sofie Linde er gravid igen

Endnu en lille pige. Sofie Linde og Joakim Ingversen venter sig deres andet barn. Det afslørede den populære tv-vært midt under gallashow.

Af: Cille Lewinsky Foto: Janus Nielsen/Her og Nu
27. aug. 2020 | Børn | Vores Børn

Publikum fik sig lidt af en overraskelse til optagelserne til årets ZULU Comedy Galla.

Her trak den kendte tv-vært Sofie Linde op i kjolen og viste sin lille babybule frem.

”Er hun gravid? Ja, gu er hun da gravid. Jeg ER gravid. Det er rigtigt,” sagde Sofie Linde og fortalte, at hun og manden Joakim Ingversen venter sig – endnu – en lille pige.

”Det er en lille pige i en anden lille pige... Eller en stor pige.”

Sofie Linde gravid
Foto: Anthon Unger / Her og Nu

 

I august 2017 offentliggjorde parret på Instagram, at de skulle være forældre til datteren Trine. Men nu bliver familien på tre til fire.

LÆS OGSÅ: Stephanie Geggo er blevet mor for anden gang

Fårking gravid – igen

Sofie Linde, der er mest af alt er kendt for sin værtsrolle i X Factor, skrev efter sin første graviditet bogen ”Fårking gravid – en fremmed flytter ind”, hvor hun bundærligt beskrev det at være gravid og alt det grimme, der også følger med, blandt andet voksende brystvorter og blødende tandkød.

I et stort interview i ALT for damerne i 2017 fortalte hun blandt andet, at hun synes, at kvinder får alt for lidt ”credit” for at være det.

"Jeg synes slet ikke, at kvinder tager nok credit for, HVOR hårdt det er at være gravid. Man er jo skør i hovedet. Fuldstændig bims. Jeg kan græde over en dyredokumentar i fjernsynet, og når jeg først får lukket op for de kanaler, er jeg ikke til at stoppe igen,” lød det fra Sofie Linde.

En ondskabsfuld mor

Efter barslen med datteren Trine vendte Sofie Linde hurtigt tilbage på X Factor-scenen. Og det vakte til Sofie Lindes egen overraskelse stor forargelse blandt mange mødre på den anden side af skærmen.

”Vi kvinder kan være så fandens usolidariske nogle gange. Der var ekstremt mange, der havde enormt stort behov for at fortælle, hvor ondskabsfuld en mor jeg var, hvor selvcentreret en mor jeg var, og der var rigtig mange, der skrev til mig og antog, at jeg ikke ammede, og kom med lange historier om, hvordan de sad i vinden og ammede under et træ, og hvordan det havde givet dem det mest harmoniske barn, og nu skulle jeg bare være forberedt på ADHD og depression og alt muligt andet,” fortalte Sofie Linde til Vores Børn i 2019:

”Jeg tror, jeg fik EN mail fra en kvinde, der skrev “det kan du sagtens klare, det har jeg også gjort. Vi hepper på dig. Hep hep”. Samtidig med at jeg mødte rigtig mange i gadebilledet og på Instagram, der skrev, “hvor er du sej, godt gået! Det kunne jeg fandeme ikke”, og “super sejt” og sådan noget. Men det er jo desværre ofte de negative romaner, der hæfter sig.”

Hvornår Sofie Linde har termin, er endnu ikke bekræftet af parret.

Anbefalet til dig