Opskrifter
SPONSORERET indhold

Svinekød og grønsager i østerssovs

Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.

Af:: Redaktionen
18. okt. 2010 | Børn | Vores Børn

Til 2 voksne og 2 børn

Alder: fra 1 år

Ingredienser:

2 spsk olie

1 lille løg

2 tsk frisk ingefær

1 fed hvidløg

300 g skinkekød i strimler

2 gulerødder

100 g broccoli

2 forårsløg

0,5 sqaush

5 spsk østerssovs (en asiatisk sød/salt sovs)

Citronsaft

2 dl grønsagsbouillon

Lidt maizenamel til jævning

Sådan gør du:

Løget finthakket, og ingefær samt hvidløg rives. Gulerødderne skrælles og skæres sammen med den halve sqaush i korte stave. Forårsløg snittes, og broccoli plukkes i små buketter.

Olien opvarmes i en wok eller en stor pande. Hvidløg, ingefær og løg sauteres uden at få farve. Kødet steges med i 1-2 min, og grønsagerne tilsættes. Det hele steger 2-3 min indtil grønsagerne er møre.

Østerssovs og bouillon hældes på, koges op og jævnes med Maizenamel rørt ud i koldt vand. Serveres med kogte ris.

LÆS OGSÅ: Okseragout med pastinakmos

LÆS OGSÅ: Mad med ske!