Tørre og lune børnefusser med Primigi Gore-Tex®

Tørre og lune børnefusser med Primigi Gore-Tex®

Tid til nye vintersko- eller støvler til junior? Italienske Primigi har fundet opskriften på tørre og veltilpasse fødder hele sæsonen lang – uanset hvad vejrudsigten byder på.

Børnefødder udvikler sig bedst og mest naturligt, når de har det godt, og derfor er pasformen vigtig, når vi skal vælge fodtøj til familiens mindste. Men materialerne skoene er lavet af, er også afgørende for komforten – især i de kolde måneder vi går i møde netop nu.

Er fusserne blevet våde efter en tur ud i årstidens regn og rusk, kan resten af dagen i børnehaven eller skolen føles utroligt lang. Dét scenarie slipper junior for, hvis de er pakket ind i et par af de nye, smarte Gore-Tex®-sko fra det italienske børneskomærke Primigi.

Hele dagen – i alt slags vejr

”Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning”. Vi har alle hørt sætningen masser af gange før, og har garanteret også himlet med øjnene som yngre, når ordene er kommet ud af munden på vores egen mor eller far. Men ikke desto mindre er den altså god nok.

Mange børn er vilde med at være ude, uanset årstid, og det er bare en hel del sjovere, når man har det lunt og tørt, mens man leger og udforsker. Af netop den årsag designer italienske Primigi fodtøj ud fra de tre fokuspunkter; beskyttelse, innovation og kvalitet.

2-sko.jpg

Gore-Tex®-teknologien holder vand og sne ude og sørger samtidig for, at fødderne kan ånde og komme af med kondens.

Ifølge Primigi skal en god børnesko opfordre til leg og bevægelse og være rar at have på - ligegyldigt hvad vejrudsigten byder på. I brandets nye vinterkollektion er alle modeller derfor lavet med den innovative Gore-Tex®-teknologi, der gør dem vandtætte og åndbare.

En del kender allerede Gore-Tex® fra friluftstøj- og sko, og det er ikke uden grund, at teknologien er blevet populær i lige præcis den sammenhæng. Membranen består af huller, som er 20.000 gange mindre end en vanddråbe - og dermed for små til at vand og vind kan trænge igennem, men lige nøjagtigt store nok til, at damp og sved kan slippe ud. Smart, ik?

lyserød_614.jpg

First step ankelstøvle med Gore-Tex®. Fås i størrelserne 20-29.

Samtidig er materialerne naturligvis også holdbare, dejligt bløde på fødderne og vigtigst af alt; særligt udvalgt til de små, aktive fødder, der skal have skoene på. Hos Primigi er sortimentet nemlig delt op i baby, kids og junior, så du nemt kan finde lige præcis dét par, der bedst støtter dit barns udvikling lige nu – og gør hvert eneste skridt sjovt.

Tip: Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal købe til junior? En god huskeregel er, at der gerne skal være omkring en centimeter voksetillæg i babysko og en til halvanden centimeter hos lidt større børn, så der er plads til, at tæerne kan strækkes ud og fødderne kan vokse.

Se Primigis store udvalg af børnesko her.

_____

rød_614.jpg

First step ankelstøvle med Gore-Tex®. Fås i størrelserne 19-29.

beige_614.jpg

Gore-Tex®-støvler. Fås i størrelserne 25-40.

 sort_614.jpg

Gore-Tex®-ankelstøvle med michelin-sål. Fås i størrelserne 28-40.