Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

artikler om børn
Foto: iStock Her er årets mest læste artikler om børn.

artikler om børn

Top 10: Her er årets mest læste artikler om børn

Årets populæreste babynavne. Gode råd om søvn. Og formanende råd til barselsgæster. Se her, hvilke artikler læserne klikkede på i 2017.

1. Top 100: De mest populære navne

Så er de nye navnelister offentliggjort. Her kan du se, hvilke navne der var de 100 mest populære sidste år.

 

2. Søskende: Hvilken aldersforskel er bedst?

Hvornår er det bedste tidspunkt at gå fra tre til fire? Bliv klogere på, hvad aldersforskellen mellem dine børn kan komme til at betyde for både børnene og jer.

 

3. 16 tidlige tegn på graviditet

Ømme bryster, ondt i ryggen og forbedret lugtesans. Tre tegn der alle kan betyde graviditet. Lær at spotte tegnene på, at du måske går rundt med en baby i maven.

 

4. 41 geniale gaver til barnedåb og navngivning

Mangler du inspiration til gaven eller ønskelisten til barnedåben eller navngivningen? Se listen og få ideer der matcher de flestes pengepung.

 

5. Så ondt gør det at føde

Hvor ondt gør en ve? Hvordan føles det at udvide sig en centimeter? At presse et hoved ud mellem sine ben? Vi forsøger at give svar.

 

6. 16 små kærlighedsgerninger dit barn vil elske

Det er muligvis småt for dig, men disse små drys af kærlighed betyder alverden for den lille.

 

7. Faresignaler: Det skal du holde øje med hos din baby

Der er visse faresignaler, du skal holde øje med for at være sikker på, at din baby er sund og rask. Læs her, hvilke røde flag der er værd at have fokus på, alt efter hvor gammel dit barn er.

 

8. Barselsgæster: 10 formanende råd til dig, der skal på barselsbesøg

Regn ikke med, at du får lov til at holde baby, og sørg for at være ude af døren igen indenfor en time. Her får du de uskrevne regler, enhver barselsgæst bør kende – og ikke mindst overholde.

 

9. Guide: Sådan gør du, når dit barn har feber

Hvad stiller du op, når dit barn har feber? Vi har spurgt børnelægen, hvornår du kan give smertestillende, hvornår I skal til lægen, og hvordan du bedst støtter din feberramte mus.

 

10. 5 klassiske søvnproblemer - her er løsningen!

Hvis dit barn nat efter nat hiver dig ud af sengen, bliver du langsomt, men sikkert kørt i sænk – det er ikke for sjov, at manglen på søvn er et kendt torturmiddel.