Artikler om børn
Foto: Getty Images Her er årets mest læste artikler om børn.

Artikler om børn

Top 10: Her er årets mest læste artikler om børn

Årets populæreste babynavne. Gode råd om søvn. En gravid, aldrende Hollywood-stjerne. Og de herlige tigerspring. Se her, hvilke artikler læserne klikkede på i 2018.

 

1. Top 100: De mest populære navne

Så er de nye navnelister offentliggjort. Her kan du se, hvilke navne der var de 100 mest populære sidste år.

 

90navne.jpg

2. Danmarks 90 mest usædvanlige navne

Visse babynavne er bare så spøjse, at der nok skal blive løftet et bryn. Vi undskylder på forhånd, hvis du har kaldt dit barn Charme eller Sok.

 

Gittenielsen.jpg

3. 54-årige Gitte Nielsen er gravid

Der har hersket tvivl blandt nogle af Gitte Nielsens følgere om, hvorvidt graviditeten var en realitet, eftersom hun har delt flere billeder af sig selv i de seneste måneder, hvor den store mave var svær at få øje på.

 

Boerneboern.jpg

4. Børn med tæt forhold til bedsteforældre er psykisk stærkere

Ved at have et tæt bånd med bedsteforældrene, har børnene mere end bare gode babysittere – de har også forbilleder, der er med til at gøre dem stærkere. 

 

tidliggravid.jpg

5. 16 tidlige tegn på graviditet

Ømme bryster, ondt i ryggen og forbedret lugtesans. Tre tegn der alle kan betyde graviditet. Lær at spotte tegnene på, at du måske går rundt med en baby i maven.

 

boyname.jpg

6. 30 drengenavne, der er gået af mode

Kigger man på det overordnede billede, er der dog en række navne, som engang var super hotte, men som i dag virker håbløst forældede og ikke ser ud til at blive populære lige med det samme.

 

ego.jpg

7. 7 egoistiske ting min mand gør efter vi er blevet forældre

Klumme: De siger, at skilsmisseprocenten stiger drastisk, når et par får børn sammen, og det kan jeg godt forstå - for aldrig har min mand gjort flere irriterende, provokerende og egoistiske ting, som efter vi har fået børn sammen. 

 

vaagner.jpg

8. Derfor vågner din to-årige stadig om natten

Én af tingene, der går op for barnet, når selvstændigheden udvikles, er, at det selv kan bestemme, hvornår det skal sove, og hvornår det skal vågne.

 

tigerspring.jpg

9. Fantastiske tigerspring: Følg babys mentale udvikling

Her får du en oversigt over de syv såkaldte tigerspring i din babys første år, forslag til lege og legetøj, der passer til de forskellige udviklingstrin samt sundhedsplejerske Helen Lyng Hansens kommentarer og gode råd til din urolige lille baby.

 

babyname.jpg

10. Her er de mest sjældne babynavne lige nu

Det er altid sjovt at se, hvilke navne der er aller mest populære i den danske befolkning, men det kan også være interessant at kigge på listen bagfra. Her finder vi de mere specielle og sjældne navne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Navne, Bedsteforældre, Tigerspring og Gravid