Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

13 skønhedsprodukter til konfirmanden til under 500 kr.

Foråret er over os, og for mange unge betyder det, at overgangen mellem barndom og ungdom skal markeres med et ja til troen på Gud i kirken. Det er en stor dag for konfirmanderne, der efter at have bedt fadervor i kirken kan se frem til en festlig aften i gode venners lag med masser af gaver.

Står du og skal til konfirmation dette forår, og mangler du inspiration til, hvad du skal købe til dagens hovedperson? Så læs med her. Vi har samlet en liste med 13 forskellige skønhedsprodukter, du kan forære konfirmanden til under 500 kr.  

’Less is more’
Når du går på jagt efter skønhedsprodukter til konfirmanden, er det godt at vide, at sæsonens helt store makeuptendens er ’less is more’. Tendensen går i al sin enkelhed ud på, at makeuppen skal være så usynlig og naturlig som muligt. Faktisk skal det helst se ud, som om man ingen makeup har på overhovedet. Her får du 13 produkter til under 500 kr., som kan give konfirmanden det perfekte ’less is more’-look. 

1. Fugt huden

Hvis konfirmanden vil have et no makeup-makeup-look, er det vigtigste step en gennemfugtet hud. Har man tør hud i ansigtet, vil makeuppen lægge sig som et lag oven på huden i stedet for at trænge ind, hvilket kan få makeuppen til at se unaturlig ud. For at undgå dette kan du med fordel vælge at give konfirmanden et serum eller en ansigtsolie, som sikrer fugt og naturlig glød. Det bedste resultat får konfirmanden, hvis du tilmed kender vedkommendes hudtype. På Nicehair.dk finder du et bredt udvalg af olier og serummer til enhver hudtype og i mange forskellige prisklasser.

Biotherm Aquasource Deep Serum, pris 359,00 kr.

 

Murad Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum, pris 439,00 kr.

John Masters Bearberry Oily Skin Balancing Face Serum, pris 309,00 kr.

Ecooking Multi Olie, pris 329 kr. (Denne olie er så ren, at man også kan bruge den til mad foruden hår og krop)

2. Gør huden ensartet

En naturlig makeup kræver ikke kun en fugtet hud, men også en ensartet hud. Det får konfirmanden bl.a. ved at bruge en svamp, når hun skal påføre foundation. Det kan også være en hjælp at anskaffe sig en concealer, når huden skal gøres ensartet. Den dækker både urenheder og mørke rande under øjnene.

Maybelline Fit Me concealer, pris 59,00 kr. (Fås i flere forskellige farver)

Beautyblender Royal Purple, pris 127 kr. (Svampen hjælper med at få en foundation til at trænge ind i huden)

Youngblood Liquid Mineral Foundation, pris 399,00 kr.

3. Få glød i kinderne

En naturlig makeup bliver mest vellykket, hvis konfirmanden tillige får noget makeup til kinderne. Ved at lægge et af disse produkter langs kindbenene vil konfirmandens hud få glans og glød, uden at det bliver for meget. 

Maybelline Master Strobing Stick Illuminating Highlighter, pris 69,00 kr.

New Cid I-Glow Compact Powder with Mirror, pris 199,00 kr.

Youngblood Contour Palette, pris 359,00 kr.

4. Brune bryn og vipper

For at fuldende et naturligt makeup-look kræver det sidst, men ikke mindst farvning af bryn og vipper. Her er det vigtigt at vælge nogle naturlige og lyse farver til konfirmanden, så det ikke tynger for meget.

Jane Iredale PureLash Lengthening Mascara Brown, pris 162,00 kr.

Maybelline Brow Precise Fiber Filler, pris 59,00 kr. (Fås i flere forskellige farver)

Billion Dollar Brows #BeautifulBrowsBeginHere Kit, pris 359,00 kr. 

 

Se flere af gaveideer til konfirmanden hos Nicehair.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Konfirmation