Værtindegaver under 200 kroner

Foto: Mikkel Tjellesen Skønne værtindegaver til under 200 kr.

20 vidunderlige værtindegaver under 200 kroner

For at hjælpe dig godt på vej, har vi samlet 20 gaver under 200 kroner, der fungerer perfekt som værtindegave, og aldrig vil slå fejl.

Du skal til middag hos kærestens bedste ven, og tilhørende kæreste, men ved ikke hvad du skal tage med. Kærestens bedste ven kan skiftes ud med barndomsveninden, svigermoren, den nye chef eller hvilken som helst anden vært. Situationen er den samme. Det medfører altid en masse stress at finde de gaver, vi skal købe til dem, vi holder af, men sådan behøver det ikke at være. Det ér tanken, der tæller.

LÆS OGSÅ: Den ultimative gaveguide til kvinder

Køb en god te til din mormor, som du også lover at besøge, eller bestil et blomsterabonnement til din mor, så du sikrer dig, at hun får blomster jævnligt. Husk altid også et fint kort, der gør hele forskellen. Næsten, i hvert fald. Det behøver ikke at være så meget. Skriv en kærlig besked, og sig tak. Det varmer!

Her får du 20 vidunderlige værtindegaver under 200 kroner:

De flotteste læber: Efter makeupartistens mening er det smukkest at holde sig til de lidt kølige nuancer af den røde læbestift, fordi de passer bedst til vores skandinaviske teint. Det er også den nuance, der får dine tænder til at syne hvidere. Måske en idé til hende, der skal have lidt luksus i hverdagen? Læbestift i farven Pink-a-Porter, L'Oréal Paris, 100 kr. (sponsoret).

Den bedste ansigtscreme: Weleda Skin Food er et lille økologisk, holistisk og budgetvenligt mirakel. En supernærende creme, som kan bruges som ansigtscreme til hende, der trænger til ekstra pleje og strålende glød. Ansigtscreme, Weleda, 105 kr. (sponsoret)

Det lækre duft lys: Både dufte og belysning kan være med til at skabe den hyggeligste stemning, så hvorfor ikke have et produkt, der klarer begge dele? Her på redaktionen elsker vi mørke aftener med et velduftende lys som dette. Duftlys, Muji, 45 kr.

Den flotteste buket blomster: Sig det med blomster. Buket, Interflora, 186 kr.

Den højtelskede balm: En prisbelønnet multibalm, der lindrer og beroliger huden. Balm, Balance Me, 85 kr.

Det gode læsestof: Forkæl én, du holder af, med et gavekort til yndlingsbladet i værtindegave. Priser fra 149 kr. Læs mere her.

Den luksuriøse håndsæbe og håndcreme: Hvem ønsker ikke at have dette fine sæt stående på sit badeværelse? Vi gør! Håndsæbe, &Other Stories, 55 kr. Håndcreme, &Other Stories, 55 kr.

Sokker_and_other_stories.jpg

De sjove strømper: Giv hverdagslooket en elegant detalje med disse fine strømper, der både kan bruges i hendes favorit-sneakers, under en enkel kjole eller bare titte frem fra kanten af et par lange bukser. 3-pak strømper, & other Stories, 195 kr.

Vase_med_soegraes.jpg

Den vilde vase. Enhver buket i en flot vase er den nemmeste og alligevel allersmukkeste form for pynt i hendes vindueskarm. Fantastisk og altid moderne. Vase, H&M, 179 kr.

Haarspaende_ny.jpg

Den fine hårpynt: Hold de lette lokker væk fra panden og giv den så gas på glitrende detaljer og farver – et hårspænde er den nemmeste løsning til hende, der ikke orker smykker og samtidigt har et praktisk hjerte. Hårpynt, Sui Ava, 150 kr.

Haandcreme.jpg

Fløjlsbløde hænder: Drømmer du også om en lækker manicure? Med denne håndcreme, der nærer med sheasmør og dufter af magnolier, så føles det næsten som en ægte salonbehandling, når man smører hænderne ind herhjemme. Håndcreme, Decléor, 130 kr. (sponsoreret).

Glitter_cover.jpgDet cool’ cover: Den er enhvers bedste ven, og hun har den med garanti altid med sig. Det er selvfølgelig iPhonen vi taler om, og hvis den skal være ekstra smart, kan du give hende et sjovt cover. Dette er vores favorit lige nu. Husk at tjekke hvilken iPhone hun har. Det ville være så ærgerligt at købe den forkerte størrelse. Cover til iPhone, mobilcovers.dk, 89 kr.

2022_Toerklaede_ny.jpg

Tørklæde med print: Tørklæder kan bruges året rundt. Man kan pifte sit outfit op, hænge det på sin taske eller vikle det om håret. Vælg gerne et i en smuk farve eller med print. Tørklæde, Stradivarius, 119 kr.

Den beroligende mist: Denne beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatoriske kildevandsmist holder huden lækker og gennemfugtet. Vandpartiklerne er bittesmå og kan roligt bruges over hendes makeup. Fugtspray, Avène, 80 kr. (sponsoreret)

Top pailletter

Den fantastiske festtop: Trænger hun til lidt fest i hverdagen, og en lækker top at kigge på? Så er denne en sikker vinder. Top med pailletter, H&M, 199 kr.

Mascara_ny.jpg

Den vidunderlige mascara: L’Oréal Paris har udviklet en mascara, der er formuleret med 99% ingredienser af naturlig oprindelse. Vipperne bliver plejet med olier fra denne hypoallergene formel, så man faktisk får styrket sine vipper samtidig med, at de får volumen og definition. Mascara, L'Oréal Paris, 150 kr. (sponsoret). 

2022_Moerk_chokolade.jpg

De lækre chokolader: Mørk chokolade er sundt, siger forskere, der tilskriver virkningen det høje indhold af flavonoider, nogle bittert smagende plantestoffer som ved at binde de farlige frie radikaler bremser aldringsprocesserne i både krop og hjerne. Så hvorfor ikke dele en lækker omgang chokolade? Håndlavet mørk chokolade, De 5 gaarde, 38 kr.

2022_pude_hoer.jpg

Den pæne pude: Du kan ændre hele hendes stue med nye puder, og fantasien er stor lige nu hos designerne, der leger med både farver, tekstiler og print. Denne er vores favorit. Pudebetræk i hør, Zara, 179 kr.

Den mindeværdige oplevelse: Oplev lette ballettrin, de smukke kostumer og lyden af orkestret der spiller eller bliv suget ind i teatrets verden med et gavekort til Det Kongelige Teater. Gavekort, Det Kongelige Teater, 100-200 kr.

Den nemme genvej til flot hud: Pæn er posen ikke, men disse to urter er især gode til hende, du gerne vil hjælpe til en renere hud uden småbumser og rødmen. Det fugter huden og fylder kroppen op med væske fyldt med mineraler som den kan bruge. Win! Brændenælde, Natur-Drogeriet, 38,95 kr. Løvetand, Natur-Drogeriet, 37 kr.

Vi krydser fingre for, at du rammer plet!

Se, hvad vi ellers skriver om: Jul, Makeup, Boligindretning, Interiør, Gaver til hende og Ide og inspiration

610x200_woordy_knap2.jpeg