Geberit
Foto: Geberit

3 hotte indretningstendenser på badeværelset, du skal kende lige nu

Står du og skal renovere dit badeværelse, udskifte et gammelt toilet med et nyt eller blot give boligens ofte oversete rum en kærlig hånd på indretningsfronten, skal du læse med her. Vi har samlet en liste med de tre hotteste indretningstendenser på badeværelset lige nu. Måske det kan hjælpe dig på vej, når du skal gøre hjemmets mest personlige rum til dit eget, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd.

Vi kan afsløre, at én af de nye trends blandt andet vil gøre rengøringen en hel del nemmere. 

1. Ting fra stuen får plads på badeværelset

En af de helt store indretningstendenser på badeværelset lige nu er, at de fine dekorative ting, som vi som regel stiller i stuen får plads på badeværelset. Alt fra malerier til plakater, store planter, kaktusser, stearinlys og karakteristiske lamper, har indtaget badeværelset, hvilket vidner om at husets mest personlige rum, skal have en høj velværekvalitet som i stuen.

Du kan finde inspiration til dit næste plantekøb til badeværelset på linket her, hvor du blandet andet kan læse, at planter som Monstera og Fingerphilodendron hitter lige nu. Ligeledes vil du kunne finde et hav af fine plakater og pynteting hos Stilleben, som vil gøre dit badeværelse endnu mere hyggeligt og personligt. 

2. Der skal fut på farverne

I denne sæson skal der ikke kun kæles for detaljen på badeværelset i form af pynteting, der som regel befinder sig i stuen. Der skal også fut på farverne. Det kan være i form af kulørte fliser med 3D-struktur, som tilføjer bevægelse i rummet. Du kan også vælge at give rummet liv ved at male én af væggene i en fin farve. Eller du kan blot udskifte dine sorte og hvide håndklæder med nogle i en iøjnefaldende farve. Uanset hvordan du vælger at tilføje farve på badeværelset, skal du ikke holde dig tilbage. Alle farver er tilladte. 

Du kan finde inspiration til flere kulørte detaljer hos Geberit.dk.  

3. Design og hygiejne mødes

Den tredje og sidste tendens du skal kende denne sæson går på, at toilettet ikke længere bare er et toilet. I gamle dage fandtes der kun én model – ’træk og slip’, den hvor toilettet stod på gulvet, og cisternen hang på væggen højt oppe. I dag er der mange forskellige slags at vælge imellem. Og tendensen er, at flere og flere vælger et væghængt toilet med cisternen indbygget i væggen. Ud over at dette toilet tilføjer dit badeværelse et let og moderne udtryk, vil det også gøre din rengøring en hel del nemmere - og det er noget, der passer de fleste. 

Geberit har lavet et bredt udvalg af væghængte toiletter med forskellige betjeningsmuligheder, der alle sammen matcher, det stigende fokus der er på design og hygiejne lige nu. Gå på opdagelse blandt de forskellige modeller her.

Husk på, at badeværelset er boligens mest personlige rum. Og netop derfor er det vigtigt, at du finder dét design og de dekorative detaljer, der passer lige præcis til dig og din stil. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Interiør, Badeværelser og Boligindretning