Hold styr på skuffer og skabe: 6 sjove ideer med Dymo fra Hendes Verden
Foto: Glottipress

Hold styr på skuffer og skabe: 6 sjove ideer med Dymo fra Hendes Verden

Hold styr på skuffer og skabe: 6 sjove ideer med Dymo

Dymo-strimler fås i dag i mange fine farver, og ikke mindst de skrappe neonfarver lyser flot op. Og så kan man bruge dem i alle mulige sammenhænge.

Skriv hvad skuffer, skabe og krukker indeholder, og få styr på både små og større ting. Det er nemt, sjovt og praktisk.

En køn konservesdåse

Frisk en konservesdåse op med sødt papir og en præget dymo i en frisk farve.Sådan gør du: Mål dåsens højde og omkreds. Tegn målene op på bagsiden af det valgte papir, og klip ud. Tegn en cirkel på 8 cm i diameter, og klip ud. Læg lim på bagsiden af papiret, og lim det fast til dåsen. Klip en rektangel på 3,5 x 6 cm af mønstret papir, og lim det fast i cirklen. Præg Dymo-båndet, fjern folien på bagsiden, og sæt båndet fast som skilt på det mønstrede papir.

Huskestrimler

Man kan godt komme til at glemme, hvad det nu lige var for en slags te, man fyldte en krukke med. Eller i farten tage fejl af det fine salt og sukkeret. Med Dymostrimler er det nemt og hurtigt at skrive indhold og klæbe på krukken. Strimlen er jo også nem at tage af igen, når det skal nyt i.► SE OGSÅ: Boligredaktørens favoritter: Cool kontor

Hvad bøgerne gemmer

Mange har gerne flere notesbøger i gang med forskelligt indhold. Hold styr på dem, og frisk dem gerne lidt op. Sådan gør du: Dekorer forsiden med farvestrålende maskingtape, en bane, flere baner, på kryds og tværs, som det nu passer. Pyntevt. med hvid papirblonde. Præg indholdet og evt. ejerens navn på en Dymostrimmel, og sæt den fast på bogens forside.

Pakke i pose

Pakker i posekal du til en fødselsdag eller andet, hvor man har en lille gave med, så er det både nemt og sødt at ’pakke ind’ i en køn papirspose. Sådan gør du: Læggaven i posen. Klip et stykke far-vet papir eller brug f.eks en far-vet kageserviet, og fold det over åbningen (og mellem hankene) på posen. Sæt det fast med en klips eller en klemme, og præg navnet, eller skriv en lille hilsen til modtageren med Dymo.► SE OGSÅ: Se top 5 tips til at få styr på dit rod

Styr på  småtterierne

Det lille skuffedarie i lyst træ har fået et løft med sort maling på selve skufferne og neonfarvede Dymo-strimler. Sådan gør du:Mal skufferne, og lad dem tørre. Fyld dem med, hvad du nu har af småsager, og notér indholdet på de prægede navnestrimler. Herhar vi fyldt skufferne med sygrej.

Bordkort på klemme

Lav anderledes bordkort med metalklemmer og Dymo.

Sådan gør du: Præg gæsternes navne på Dymo-strimler, og sæt dem fast på metalklemmer. Klips klemmerne fast på glassenes kant, og sæt glassene ved de respektive kuverter.

TIP
MAN KAN FÅ DYMO, DER KAN UDSKRIVE FARVEDE ETIKETTER, FORSKELLIGE SKRIFTTYPER, TEKSTSTØR˜ RELSE M.M TIL HJEMMEBRUG

Materialer fra Love2scrap.dk, hay.dk, uldstedet.dk, rieeliselarsen.dk, housedoctor.dk, pandurohobby.dk


AMERIKANSKE STRIMLER


De populære Dymo-strimler kom på markedet for 55 år siden, nemlig i 1958. Ideen blev lanceret af et amerikansk firma og blev hurtigt en succes på verdensplan. Den nemme lille strimmel var åbenbart lige, hvad folk havde ventet på. Der var Dymo-strimler på snart sagt alt i folks hjem. Fra kældrene, hvor værktøjet havde sin navngivne plads, til krukkerne i køkkenet og børnenes madkasser. Det var sjovt, praktisk, nemt og nyt. I dag fås Dymo-maskiner til alle mulige forskellige funktioner – både til hjemmebrug og professionelt. Men den enkle strimmel fra den håndholdte maskine, som vi bruger her, er stadig i høj kurs.


Se, hvad vi ellers skriver om: DIY