7 nyheder til dit badeværelse
Foto: PR

7 nyheder til dit badeværelse

Nye rå fliser i marmor, flotte spejle, cool vaske og smukke armaturer i guld, messing og kobber. Der er masser af nyt til badeværelset, uanset om du vil opdatere udtrykket med lækre accessories eller indrette helt nyt baderum.


AGAPE PÅ PROGRAMMET

Det italienske badfirma Agape har altid spændende nyheder på programmet, og i år bugner det med fine ting som fx vasken og karret i serien Drop, der er designet af Benedini Associati i det biobaserede materiale Cristalplant. Tjek også badekarret DR designet af Studio MK27 alias Marcio Kogan og Mariana Ruzante, der har skabt et fleksibelt kar for to med smukt formbøjet træ på ydersiden. Den skulpturelle vask Nivis designet af Andrea Morgante fra Shiro Studio er også ny og fås som fritstående højvask og til montering på bord. Blandt nyhederne er også det koøjelignende spejl Soldi designet af Diego Vencato og Marco Merendi, der ønskede at tilføje volumen til et objekt, der normalt er fladt. I skuffeserien Plus – Flat XL er der også nye tilføjelser, som gør indretningen af baderummet mere fleksibel. Og endelig fås Patricia Urquiolas berømte badekar Vieques nu også i en mindre version ligesom karret Ottocento af Benedini Associati. Agape forhandles i Danmark af CasaShop. Priser på forespørgsel. www.casashop.dk,

www.agapedesign.it

TILBUD: 6 numre af RUM Interiør Design + Hvid Peugeot kværn
__________

Fortsætter på næste side...
DORNBRACHT I GULD

Der er flot nyt fra Dornbracht, som i år udvider den berømte MEM-armaturserie med den nye overflade Cyprum – en højglansoverflade fremstillet i 18 karats rosaguld med ægte kobber, som skaber et nyt og varmere udtryk i badeværelset. Serien er også blevet revideret og forfinet, så designet er mere tidssvarende og funktionelt, samt blevet udvidet med to nye produkttyper: et trehulsbatteri til badekarskant samt et fritstående karbatteri med kaskadeudløb og stavhåndbruser. Pris på forespørgsel.

www.dornbracht.com
VAND FRA FLOTTE HANER

Projektet Aboutwater er et partnerskab mellem de to førende designfirmaer Boffi og Fantini, der har slået sig sammen om en kollektion af smukke armaturer. Projektet er baseret på den fælles fascination af vand, og resultatet er en superflot og minimalistisk serie designet af Boffis chefdesigner, Piero Lissoni, og Fantinis Naoto Fukasawa. Flaap er designet af Lissoni i poleret og galvaniseret krom, mens Cylinder er skabt af Fukasawa i poleret krom og kromkobber. Smukt og enkelt uden overflødige detaljer.

www.aboutwater.it
HVIDE FLISER OG SORTE FUGER

Dyrk den nye trend med smukke, grafiske undertoner. Hvide fliser med sorte fuger giver baderummet kant med et flot miks af gentagelse, geometri og fine, tynde, sorte linjer, der indkapsler de hvide fliser i store eller små kvadrater. Understreg stilen med et sort eller hvidt armatur, der er med til at give rummet endnu mere personlighed og kontrast. Trenden har også spredt sig til modeverdenen, hvor Camper med designeren Tomás Alonso i spidsen er gået planken ud i indretningen af tre butikker indtil nu, senest i Glasgow i Skotland.
SWOON DIT BADERUM

Design dit eget badeværelse – næsten helt fra bunden. Svenske Swoon gør det enkelt at købe og skabe dine baderumsmøbler og miljøet omkring, præcis som du vil have det. I deres digitale showroom kan man afprøve forskellige kombinationsmuligheder af møbler og tilbehør som fx opbevaringsmoduler i serierne Side, Single, Square og Soft foruden spejle, armaturer, ben og håndtag i et utal af farver og udvalgte materialer.

www.swoon.se
PIERO LISSONI FLISER FOR SALVATORI

Det kendte italienske stenfirma Salvatori har for nylig lanceret en fantastisk fliseserie ved navn Raw designet af den italienske stjernedesigner Piero Lissoni. Han har her arbejdet tæt sammen med Gabriele Salvatori om overfladebehandling og design af marmorflader, som understøtter stenens rå struktur. Resultatet er en serie, der er skåret, som var det træ, og lagt som parket med et råt, ekspressivt og næsten primitivt udtryk. Fås i flere forskellige nuancer.

www.salvatori.it
KARTELL BY LAUFEN

De to designfirmaer Kartell og Laufen har sammen skabt et nyt innovativt og komplet co-designet baderumsprojekt. Projektet er inspireret af Kartells ikoniske design, der her møder Laufens sans for materialer med designerne Ludovica og Roberto Palomba i spidsen. På trods af de to designfirmaers vidt forskellige æstetik er resultatet af deres fælles projekt klart og tydeligt – keramik med tynde, næsten levende kanter, overflader i smukke emaljefarver, usynlige afløb, rene og transparente elementer og møbler som bl.a. fine skamler, hylder, spejle og lamper, som alt afhængig af deres farve ændrer udtrykket i baderummet.

www.kartellbylaufen.com
__________

LÆS OGSÅ: Vi shopper: Hot stone
LÆS OGSÅ: De nye farver: Junglegrøn

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Badeværelser