sponsoreret indhold
Alt godt til grønne fingre
SPONSORERET indhold

Alt godt til grønne fingre

Det spirer og gror, fuglene synger højere og det hele er på vej til at springe ud. Er du klar til den kommende havesæson, eller er du helt grøn i alt det, der skal ske? Uanset hvad kan du glæde dig! Foran venter masser af skønne timer i den friske luft.

Foto: Getty Images
08. apr. 2022 | Bolig

Haven, altanen, kolonihaven, sommerhuset – alle de steder, vi opholder os, når foråret banker på, og solen skinner mere og mere på os. Man kommer ikke helt sovende til skønne udeområder, og derfor får du her fem gode idéer til sjov og hjælp til alt det, der foregår under åben himmel.

Indret uderummet til hygge og samværilva_havembler_serino_haveserie.jpg

Når sommeren melder sin ankomst, skal uderummet indrettes med plads til hygge og samvær i solen. Få mest ud af pladsen udendørs ved at vælge de helt rigtige havemøbler, så alle kvadratmeter indrettes og udnyttes optimalt på de lange, lune sommerdage.

Serino loungemøbelserien fra ILVA har et enkelt og stilrent udtryk, der klæder alle slags uderum. Du kan sammensætte modulerne på kryds og tværs, og de kan derfor passe ind på alt fra den lille altan til den rummelige terrasse – se hele Serino-serien.

Alt i havevandingvand.jpg

Hos vandslangen.dk finder du Danmarks største sortiment af vandslanger og andet inden for vandingsprodukter f.eks. koblinger og brusepistoler samt slangeoprul til enhver pris og i enhver størrelse.

Derudover har vandslangen.dk også slanger til et hvert formål; flexslanger, siveslanger, drikkevandsgodkendte slanger og almindelige haveslanger. Se hele vores store sortiment af alt til havevanding, og find en løsning, der passer til din have.

Går du op i kvalitet og holdbarhed, er DIAMANTPAKKEN det ultimative valg. Her får du 3 stk. latex inderslange med forstærket yderstof, der kun fås hos vandslangen.dk.

Ny bog: HAVEDESIGN – Fra ide til havedyrhoff.jpg

Havedesigner Nadia Dyrhoff tager dig med en tur bagom kulisserne, så du kan se, hvordan du ved hjælp af enkle elementer kan skabe din egen personlige have.

I bogen HAVEDESIGN - Fra ide til have får du gennemgået, hvordan en masse idéer kan omdannes til en helstøbt have indrettet med møbler og små hyggelige bygninger. Og hvordan valg af materialer, farver og lys har stor betydning.

Bogen er fyldt med en masse lækre billeder fra både store og små haver samt mange skønne håndtegnede illustrationer. Læs mere om bogen.

Haveglæde i børnehøjdefiskar_billede.jpg

For haveentusiaster går glæden ved at se børnene nyde og udforske havearbejdet lige i hjertet. Både fordi udelivet er sundt for krop og sjæl, og fordi det er noget helt særligt at se, hvordan det spirer og gror – lige dér hvor man bor.

My First Fiskars er designet specielt til børn i alderen 3-9 år, der sprudler af fantasi og leg. De robuste haveredskaber har bløde greb, der gør dem rare at røre ved, og Fiskars redskaberne er produceret i slidstærkt plastik i sjove og klare farver, der gør dem nemme at finde og svære at miste.

Serien inkluderer 4 langskaftede redskaber til 119 kr. per stk. og 4 håndredskaber i et sæt til 149 kr.

Frøbutik med alt til havenFroe.jpg

I Frøbutikken langes der masser af frøposer over disken året rundt. Her kan du boltre dig i økologiske frø fra gamle sorter, nye trendfrø, grøntsagsfrø, blomsterfrø, frø til insekter og krydderurtefrø. Udover frø finder du også et stort univers af haveartikler og gaveidéer.

Med stigende fødevarepriser giver det ekstra god mening at dyrke sine grøntsager selv – og så er det utroligt tilfredsstillende at se det hele gro. Belønningen kommer både i besparelser og i en uvurderlig friskhed fra egne dyrkede grøntsager og blomster. Og det er nu, du skal planlægge, hvad du vil høste om et par måneder.

Frøbutikken er kendt for god kvalitet og store mængder frø i poserne – velkommen indenfor!