Indretning
Foto: Tia Borgsmidt

Badeværelse: Luksus & hygge

Malene fik et dramatisk og smukt badeværelse ved at bruge et miks af mørke fliser overalt i rummet.De antracitfarvede fliser på gulv og vægge giver badeværelset et lækkert og sofistikeret look og skaber samtidig en hyggelig hulestemning. I badet er der sat mindre fliser op. Håndklædeholderen i træ er fra Design 4 Bath. Det giver en flot kontrast til de mørkegrå stenfliser.

Det var tanken om at træde ind i en mørk luksuriøs hule, som et tyrkisk hamam, men blot med et mere moderne og enkelt look, der fik jurist Malene Jensen til at gå efter en mørk antracitfarve på fliserne til sit nye badeværelse på ca. 12 kvadratmeter. – Jeg har været på spasteder i udlandet, hvor man kommer ind i det her mørke rum med en helt speciel atmosfære. Men jeg er samtidig til en ret enkel stil, så selve looket skulle være helt skrabet. Med Trendstone fliserne fra Evers har jeg både fået et moderne look og den mørke intime stemning, som jeg synes er lækker på et badeværelse, forklarer Malene. For at give spil i rummet er der brugt forskellige formater af den samme flise. F.eks. blev der i både bruseniche og i de små indbyggede nicher i væggen sat mindre fliser.


Som en humoristisk kontrast har Malene hængt en pink lampe op fra Studio Snowpuppe. I de indbyggede hylder er der brugt mindre fliser. Kurven fra House Doctor til håndklæder er med til at bløde fliselooket op.


Den flettede pose fra House Doctor har skrubbebørsten lige ved hånden og giver lidt personlig stemning i badeværelset.

TIP
Flet er hot, så indret dit badeværelse med ting i bast, siv eller flet, hvis du savner varme i rummet og en fed kontrast til fliserne.


Sæber i forskellige nuancer og dufte er med til at give badeværelset en lækker spastemning, og så er de smukke at se på. Sæberne her er fra Munkholm og House Doctor.

Sådan får du stilen
• Vælg aflange fliser, de får rummet til at syne større.
• Vær ikke bange for mørke fliser, de giver et dramatisk og eksklusivt, men også hyggeligt præg til rummet.
• Tænk i kontraster, når du indretter dit badeværelse. En pink lampe vil måske ikke passe ind i stuen, men i badeværelset kan den tilføre humor og personlighed.

Hvor er det fra?
Fliserne er fra Evers og hedder Trendstone Antracite Format: 15 x 60 cm. De mindre fliser hedder Trendstone Antracite Mosaico. Armaturerne er fra Hans Grohe. Vasken er fra Cassøe og hedder Quarelo.


► SE OGSÅ: Lækkert familiebad

► SE OGSÅ: Før & efter: 70'er badet fik ny personlighed

► SE OGSÅ: Før & efter: Ny inspiration til dit badeværelse


Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Badeværelser