sponsoreret indhold
Boost dit badeværelse med kvalitet, design og lækkerier
SPONSORERET indhold

Boost dit badeværelse med kvalitet, design og lækkerier

Det er en helt særlig følelse at komme ind på et badeværelse, hvor man bare kan mærke, der er kælet for detaljen eller tænkt lidt ekstra over fliser, tilbehør eller funktioner. Er du på jagt efter nyt til dit badeværelse, så læs med her!

Foto: Getty Images
23. aug. 2022 | Bolig

Trænger dit badeværelse til nyt interiør, har du lyst til mere design eller vil du gerne tilføje ekstra kvalitet i rummet? Der er mange fantastiske leverandører af alt fra spejle og armatur til fliser og smarte funktionsmøbler – her har vi fundet 9 af dem, vi rigtig godt kan lide.

Passion for detaljer

habo_220126-31876.jpg

Habo er en gammel smedje, som har udviklet sig til Nordens ledende virksomhed inden for funktionelle beslag. Siden 1921 har Habo fremstillet nøje designede detaljer til hjemmets og hverdagens behov.

I badeværelset, ligesom i alle hverdagens andre miljøer, står Habo for både funktion og design og bidrager med omtanke og sans for detaljer.

Skab smuk kontrast til det lyse og minimalistiske badeværelse med sorte detaljer, og fremhæv stilen. Eksempelvis sort brusearmatur, dispenser og toiletsæde.

Små forandringer, der gør en stor forskel – hverdagsdetaljer helt enkelt.

Facebook: https://www.facebook.com/habodanmarkas

Hjemmeside: https://habo.com/dk/detaljer-for-badevaerelset

 

Mix & match med Terrazzofliser bad_og_fliser_.jpg

Når du vil kombinere flere fliser, kan du enten gå den sikre vej og vælge en klassisk hvid flise til at skabe ro mod Terrazzo-looket, eller du kan vælge at fremhæve en af Terrazzoflisens skærver.

Har flisen fx en lyserød skærv, kan du med fordel kombinere flisen med lyserøde fliser – på den måde komplimenterer fliserne hinanden enormt godt. Kig også på den smukke Terrazzo Baveno kombineret med lyserøde nuancer.

Hos Bad & Fliser finder du et bredt sortiment af Terrazzofliser både på webshoppen og i Danmarks største fliseudstilling i Glostrup.

Facebook: https://www.facebook.com/badogfliser

Hjemmeside: https://www.badogfliser.dk

 

Dansani - Skræddersyede badeværelsesmøblervcali_11a_form_21.png

Tænk at have et badeværelse, der gør dig glad hver dag.

Med intelligente detaljer og tilbehør kan du faktisk skræddersy dine badeværelsesmøbler, og du kan få dem i præcis den farve, du ønsker.

Brandet Dansani er dansk, og de sætter god kvalitet højt. Det danske design signalerer enkelthed, det er funktionelt og der er serier i forskellige prisklasser.

Dansani har nemlig tænkt på, at der skal være plads til at gemme dét væk, vi ikke gider at se på. Hvor vasketøjsposen er integreret i skabet, den elektriske tandbørste er tilsluttet i spejlskabet eller skuffen og der er fine trææsker til opbevaring af de små kosmetikting.

Det hele er godt gennemtænkt, og der er desuden spejle med lys, som kan justeres alt efter, om der skal lægges make-up eller børstes tænder.

Facebook: https://www.facebook.com/DansaniDanmark/
Hjemmeside: https://www.dansani.dk/

 

Det komplette badeværelse i farver fra GROHEGrohe.jpg

GROHE tilbyder alt til dit badeværelse – fra håndvask-armaturer til brusesystemer og tilbehør – også i farver.

Med maksimal komfort og bruseglæde i premium design tilbyder GROHE dig et stort sortiment i farver og former, så du kan designe dit drømmebadeværelse lige efter din smag og dine behov. Du kan bl.a. vælge alt fra indbygget brusesystemer til en væghængt løsning. Tag testen, og få inspiration til dit næste bad. Dét er frihed til at vælge.

Facebook: https://da-dk.facebook.com/grohedanmark/
Hjemmeside: www.grohe.dk

Kriss – lunt & lækkert

Kriss.jpg

Tørre, lune håndklæder, mindre fugt og et bedre indeklima er blandt fordelene ved en Kriss håndklædetørrer. Udover den skønne fornemmelse af et varmt håndklæde efter badet kan en håndklædetørrer også anvendes mange andre steder i din bolig.

I bryggerset kan den bruges til våde flyverdragter og vanter, der skal nå at tørre til næste morgen. I køkken/alrummet er den perfekt til viskestykker, og når varmeanlægget er slået fra, er den ideel til at holde dine håndklæder i badeværelset tørre og lune.

Kriss har også et stort udvalg af lækkert badtilbehør og lysspejle.

Se alle dine muligheder her.

Facebook: https://www.facebook.com/Kriss-1728036724075653

Hjemmeside: www.kriss.dk

 

Sort er det nye sort

lavabo.jpg

Står du overfor en fornyelse af badeværelset? Så er det nu, du skal overveje at gå nye veje, da sorte håndvaske, toiletter og tilbehør hitter som aldrig før.

Hos Lavabo finder du alt til badeværelset – også i andre nye, skønne farver som f.eks. mat grå og mat hvid.

Med Mate håndvaskene får du italiensk design i topkvalitet og suppleret med Glomp toiletter, som passer perfekt i den skandinaviske indretningsstil, får du et unikt nyt badeværelse.

Sæt prikken over i’et med et mat sort armatur og håndklædekroge eller andet udstyr fra tilbehørsserien Luna.

Hjemmeside: www.lavabo.dk

 

Maison Belle; en serie af naturligt duftende og effektive rengøringsmidler og håndsæber

maison.jpg

Maison Belle er en serie af velduftende og effektive rengøringsmidler til hjemmet.
Bathroom er specielt udviklet til rengøring af badeværelset. De æteriske olier spreder en dejlig naturlig og frisk duft af lavendel og mynte omkring sig.

Andre specialprodukter der er velegnede til badeværelset:
Toilet: Toiletrens med en ren duft af citron/mynte.
Glass: Efterlader spejle og glas fuldstændig skinnende rene og uden striber.
Limescale: Fjerner effektivt kalk med en naturlig duft af lavendel og mynte.

Produkterne er danskproducerede, og Maison Belle kan stå fremme som en flot del af boligindretningen.

Maison Belle – tradition og omtanke

Facebook: https://www.facebook.com/maisonbelledk
Hjemmeside: https://maisonbelle.eu/

 Svedbergs: Velvære og luksus på badeværelset

svedberg_epos_120x45_vit_screen.jpg

Med Svedbergs badeværelser kan du nemt skabe et individuelt udtryk i et tidløst, minimalistisk design, uanset om du har et stort eller lille badeværelse.

Svedbergs har alt til badeværelset. Møbler, vaske, armaturer, brusere, badekar m.m. – alt af høj kvalitet med smarte funktioner og designet med omtanke for det æstetiske, praktiske og bæredygtige. Vil du have en luksuriøs stemning på badeværelset, så er det Svedbergs, du skal vælge.

Du kan starte med at tegne dit eget badeværelse her, eller du kan besøge en af vores forhandlere og opleve kvaliteten på produkterne. Find inspiration i badeværelsesbogen

Svedbergs – rum til liv og velvære.

Facebook: https://www.facebook.com/svedbergsdk
Hjemmeside: www.svedbergs.dk

 

Et badeværelse i Island

vola_august_2022.jpg

En dybere forbindelse med naturen omkring os gør vores liv rigere og udvider vores horisont.

Denne tilgang kommer præcist til udtryk i det rå og dramatiske landskab i Island. Her har det naturlige og det menneskeskabte eksisteret sammen i århundreder, og de to elementer supplerer hinanden på harmonisk vis.

VOLAs seneste film viser PK Arkitektars fine projekt, Árborg House, der smukt har indordnet sig stedets natur. VOLA i børstet rustfrit stål er valgt til projektet og understreger harmonien.

Viste produkter: T39EL håndklædevarmer og SC7 Et-grebsblander i børstet rustfrit stål.

Instagram: https://www.instagram.com/vola.denmark/
Hjemmeside: https://www.vola.dkRAW - REFINED - CUSTOMIZED - Snedkermøbler til badeværelsetd-vvs.jpg

Vores snedkermøbler er produceret af lokale snedkere og med træ fra bl.a. de nordeuropæiske skove med vægt på bæredygtighed og stolte snedkertraditioner.

Møblerne laves af udvalgte materialer og leveres med markedets bedste skuffesystemer.

Her går design og bæredygtighed hånd i hånd og med 3 forskellige serier, har vi gjort snedkermøbel konceptet tilgængeligt for alle.

RAW by Knast  - Skuffer og korpus i massiv egetræ

REFINED by Knast  - Skuffer i massiv egetræ og korpus i fineret eg.

CUSTUMIZED - Snedkermøbler på de mål, der passer dig og i den træsort, du drømmer om.

Facebook adresse: @BadogDesignAarhus

Hjemmeside adresse:
www.badogdesign.com