Cyklen er dit nye design-accessory

Cyklen er dit nye design-accessory

Cykler som design-accessory er hotte som aldrig før. Se med her og find 8 vilde bud på cykler med cool urbane referencer og blærede tekniske detaljer.

BOSTON
Cyklen Boston ovenfor, der er designet af danske Jens Martin Skibsted (KiBiSi) for Biomega, er en af de mest hypede designercykler nogensinde. Cyklens form og funktion passer perfekt til det urbane liv og har de mest tjekkede tekniske detaljer. For eksempel har cyklens ramme et integreret låsesystem, som, hvis man ødelægger det, umuliggør fremdrift (hvis en tyv fx skulle få den ide at save det over..). Derudover er den nem at folde sammen og tage med, hvad enten det er i bussen, i lejligheden eller på kontoret.
LDN AF ROSS LOVEGROVE
LDN cyklen er designet af Ross Lovegrove og bygget i kulfiber, der er formet af mange lag af fibre for at skabe en stiv og letvægtsskal i ét stykke. Cyklens form er inspireret af et ønskeben og hullet i rammen sænker vægten af cyklen og er samtidigt en detalje, der muliggør ophængning på væggen. Perfekt til de mindre bylejligheder.


NYC
Den seneste Biomega cykel, NYC, designet af den danske super design-trio KiBiSi, har sit udgangspunkt i CPH modellen og er super cool med sin stramme form. NYC har super lækre features som fx flydende, lydløst kulfilter remtræk og integreret skærm i stellets nedrør.

PUMA OG BIOMEGA
Cyklen Puma Disko er en del af den cykelserie, der er resultatet af samarbejdet mellem Biomega og Puma. Disko cyklen har et indbygget låsesystem, der gør det svært at stjæle dem og kan nu også købes online www.puma-bikes.com, hvor hele serien bestående af fem forskellige cycler i en bred farveskala kan beses.

MOPION
Mopion cyklen er resultatet af endnu et samarbejde mellem Puma, Biomega og danske KiBiSi, som har lavet denne super hypede ‘bud-cykel’, som gør det nemt at cykle i byen med baggage og andet. Mopion fås i sort, hvid, magenta, blå og lime.

BATAVUS UTILITY BIKE
BATAVUS cyklen Utility Bike, designet af de Eindhoven baserede designere VanBerlo, har form som en papirklips og vandt prisen If Gold Award for dets finurlige design. Vi syntes den er ret cool med de brede dæk og hospitals-agtige look.

MOOF
Det New York baserede design brand Areware har skabt cyklen Moof – en aluminium cykel designet af den hollandske designer Sjoerd Smit, som har lækre features a la indbyggede lygter, der tilmed kører på solenergi både for og bag. www.areaware.com


ALTA ONE
Cyklen Alta One fra norske Altabikes er lavet af aluminium og er en super cool cykel og fås i farverne æblegrøn, trafikgul, hvid, sort, blå, pink og blågrå. www.altabikes.noNORMANN COPENHAGEN BIKEVi er vilde med Normanns designercykel som har en fantastisk 1950’ er inspireret lethed. Stellet er hverken blankt eller mat, men udført med en elegant glat antracit grå finish, mens kæde, saddel og håndtag er grønne. Den er designet til manden, der aktivt vælger at tage cyklen langs søerne i København eller hjem fra en hyggelig event i byens pulserende liv. Den har en komfortabel køreevne på grund af single-speed gear og er skabt til bykørsel.

Cyklen forhandles fra oktober 2010 i Normann Copenhagen Flagship Store, i Normann Copenhagen webshop samt i udvalgte designforretninger verden over. Farver: Antracit gråt stel. Saddel, styrtape i læder og kæde i grøn. Pris: 12.000 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Interiør