De 9 bedste julegaveidéer til boligen:

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Glow Collection, Nordic Function, La Vida, Kukhuset, Brdr. Friis, Crocca, Dawn Design, Design Asmussen & Dynamostol.

De 9 bedste julegaveidéer til boligen:

Julen står på dørmåtten, og nu skal der rigtig julehygges i de varme stuer med alt fra julekagebagning, film-marathon og fællessang om træet. Disse vinterdage bruger de fleste mere tid inden for hjemmets fire vægge, så hvorfor ikke give en gave, der kan lyse boligindretningen en smule op?

Ho, ho, ho. Frem med ønskelisterne og fat din flotteste pen! Her får du 9 julegaveidéer til hjemmet, som kan give inspiration til en smuk og funktionel boligindretning i alle hjemmets rum. Det gælder alt fra bæredygtige designlys, romantisk brugskunst, smukt sengetøj og fine barstole. Og hvis ikke du har brug for noget, så har én af dine nærmeste det helt sikkert. Rigtig glædelig jul!

Den bedste gave giver ro og ordenNordic_gaveideer_alt_entre_614-450_final.jpg

Vil du skabe ro og orden i en travl juletid? Så kig efter Nordic Functions smukke og funktionelle designs. Med dem kan du udnytte pladsen derhjemme bedre; uanset om det er i entréen, på kontoret eller i køkkenet. Se for eksempel den smarte Add More-bøjlestang, 2Grab-køkkenrulleholderen eller Hide Away-hylden, som du kan bruge som entrémøbel eller natbord. Alle designs fås i flere farver og er lette at style til forskellige typer indretning – fra det lyse og lette skandinaviske look til den mere mørke stil. Designet er dansk, enkelt og stilsikkert, og så er det udført i kvalitetsmaterialer som eg og læder. Priserne ligger fra 299 kr.

Se mere på hjemmesiden eller følg Nordic Functions Instagram eller Facebook.

Klassisk gaslampe med Bluetooth og højttalerbaunsgaard_mm1000_stegnight.jpg

Gå tusmørket i møde med stil og hyggegaranti med en klassisk gaslampe med LED-teknologi, Bluetooth og integreret højttaler. Højttaleren har et elegant udseende og forhandles hos Kukhuset.dk, som er en dansk webshop, der tilbyder en verden af fantasifulde og farverige produkter i kompromisløs kvalitet og moderne design. Blandt shoppens bestsellers findes den smukke MoriMori Retro Lampe, som hurtigt sætter stemningen.

Så find dig en god bog og sæt dig til rette i lampens skær. Nyd et par romantiske timer ved søen, bålet, aftenhygge på terrassen eller en stille stund ved udsigten fra altanen i skæret fra MoriMori-lampens bløde lys.

Besøg www.kukhuset.dk / Facebook @kukhuset

Flyt lyset med ikonisk designlampeBrdrFriis_portable_panthella_julekalender.jpg

Hvorfor ikke give en gave, som kan lyse hjemmet op? Den smukke bordlampe ’Panthella Portable’ fra Louis Poulsen er det nyeste og mindste medlem af Panthella-lampeserien. Den ikoniske lampe er ledningsfri, så den kan flyttes rundt i alle hjemmets rum - og kan lyse i 5 timer. Derudover er den på praktisk vis forsynet med en 3-trins-dæmpbar funktion, så du kan justere lysniveauet.

Verner Pantons designlampe forhandles hos Brdr. Friis Møbler, som har et stort og varieret udvalg af designmøbler og belysning fra nogle af de mest velrenommerede danske og internationale brands inden for møbler og belysning. Deres sortiment rummer blandt andet masser af berømte ikoner fra Hans J. Wegner, Arne Jacobsen, Poul Henningsen - samt en lang række andre anerkendte møbeldesignere.

Brdr. Friis Møbler har to fysiske butikker, i Brønshøj og Søborg, samt webshoppen www.brdr-friis.dk.

Besøg www.brdr-friis.dk / Facebook @brdr.friis

Skab en personlig stil med unik brugskunstCrocca-krukke-copy.jpg

Alle holder af et hjem, der afspejler personligheden. Det er noget ganske særligt at blive inviteret indenfor i en stue fyldt med unikke detaljer. Hos Crocca Brugskunst kan du finde skøn Unika brugskunst, du ikke finder hvor som helst. Her er der lagt vægt på brugskunst, som passer ind i den nordiske og minimalistiske indretning. Et godt eksempel på dette er det brede udvalg af tidløse vaser for enhver smag.

Hvem har sagt at lysestager ikke kan være enkelte og samtidig unikke? I hvert til fald ikke Crocca. Skab lys i mørket med de flotte designs.

Kom forbi Crocca Brugskunst for julegaveinspiration med personlig stil.

Besøg www.crocca.dk/ Facebook @croccabrugskunst

Giv sengetøj, der føles nyvasket i længere tiddawn_design_uden_navn_61.jpg

Alle kender den fantastiske følelse af nyvasket sengetøj. Det er den følelse, som DAWN DESIGNS er til for. Den danske tekstilvirksomhed er skabt til at innovere en traditionel branche med bedre og bæredygtige materialer og kombinere det med nymoderne teknologi.

Det er netop derfor, at sengetøj fra DAWN DESIGNS kan reducere lugtfremkaldende bakterier og få dit sengetøj til at skabe den friske følelse af nyvasket sengetøj. Så kan du vaske mindre og sove bedre – i længere tid. Det kan både du – og dine nærmeste sikkert godt bruge i hjemmet. Vil du læse mere om ”Altid Frisk”-teknologien, så se her.

Hvis du nu alligevel synes, det lyder for godt til at være sandt, så tilbyder DAWN DESIGNS 14 nætters uforpligtigende prøveperiode på alt sengetøj.

Besøg www.dawndesigns.dk/Facebook @dawndesignsofficial

De ikoniske dråbelysetager fra Design AsmussenDesignAsmussen_img_4645.jpg

Inviter hyggen og varmen indenfor med Design Asmussens dråbestager, som gennem mange år er blevet fremstillet med høj kvalitet og en kærlighed for klassisk, industrielt design.

Design Asmussen er dansk design, som er allermest kendt for sin faglighed og elegance. Produktionen af stagerne blev relanceret i 2018, og alle produkter er belagt med 24 karat guld. Netop derfor har guldstagerne sin helt egen, særlige glød, og er nemme at vedligeholde – for guld skal aldrig pudses.

Besøg www.designasmussen.com / Facebook @designasmussen / Instagram @asmussendesign

Elegant barstol i skandinavisk designdynamostol_alt_for_damerne_nov_2021.jpg

En virkelig god julegave kunne være Dynamostols elegante ’CCL High Barstol’, som har et enkelt skandinavisk look. Det smukke stolesæde er designet af Nanna Ditzel, og er med til at give dig en rank og flot holdning, når du sidder på stolen.

Hvis du vil se, om stolen(e) fungerer i hjemmet, så har du mulighed for at få en eller flere hjem til dig i 14 dage, inden du beslutter dig for, om du vil købe den - det er helt gratis. Du kan få stolen i Hallingdal-uld fra Kvadrat eller skind fra Sørensen. En virkelig god julegave til dig selv eller en du holder af, som kan holde mange år frem.

Besøg www.dynamostol.dk / Facebook @Dynamostol

Romantisk brugskunst i gyldne nuancerLaVida_Alt-for-damerne---22.jpg

Hos La Vida, en brugskunstvirksomhed i Horsens, lyder årets julegaveidé på boligartikler i elegante guldnuancer. Hvis din gavemodtager elsker at benytte den gyldne farvepalette i indretningen, skal du endelig kigge nærmere på La Vidas lanterne, vægdekoblade, opsatser og spejlbakke i antik guldlook.

Lanternen vil uden tvivl skabe masser af vinterhygge på terrassen, og de andre skønne artikler vil sammen med det danske firmas fine LED lys skabe en varm og indbydende stemning i stuen, når mørket falder på udenfor. 

Se flere gyldne skatte i La Vidas vinter/julekatalog og følg dem på Facebook for masser af hyggelig og elegant boliginspiration.

Besøg www.la-vida.dk / Facebook @LaVidaApS

Bedre indeklima med danske designlysNiceLight_blank_614x450b.jpg

Vintermørket kalder på levende lys, men mange ønsker at undgå skadelige partikler og brandfare. Det kan du også undgå med disse fine design- og vokslys fra Glow Collection. Hemmeligheden bag er LED-teknologi, som skåner indeklimaet og helbreddet - uden at du behøver at gå på kompromis med hygge og stil. Den ægte stearin i Glow-lysets top indeholder en bevægelig lyskilde, som reflekteres op på flammen ­– og får det til at se levende ud. Lyset bevæger sig naturligt og yndefuldt, og så er det ikke følsomt over for træk.

Glæd en, som du har kær, med Glow’s designlys, som fås i fire farvevarianter, og vokslys som ligner klassiske bloklys.

Besøg webshoppen på www.glowcollection.dk / Facebook @glowcollection.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør, Jul og Julegaver