Dyrk dine egne krydderurter
SPONSORERET indhold

Dyrk dine egne krydderurter

Annonce: Den økologiske bølge vidner om, at vi både vil og har brug for den grønne naturlige livsstil. En række nye produkter fra IKEA, giver os mulighed for at dyrke vores egne grøntsager, selv på sparsom plads.

Af: Annonce
06. apr. 2015 | Bolig | Eurowoman

Hverdagen er fyldt med mange gøremål og ting, vi skal nå. Vi bliver dårligere til at give os selv lov til at slappe helt af og fokusere på én ting ad gangen. At dyrke vores egne planter kan være en måde at koble af i en travl hverdag.

Flere og flere mennesker flytter til byen. Mere end halvdelen af verdens befolkning bor i byområder, og vores længsel efter naturen og en grøn livsstil har aldrig været større. I takt med at økologiske madvaner spreder sig til en voksende gruppe af befolkningen, er der en stigende bevidsthed og interesse for hvad vi spiser, og hvor vores mad kommer fra.

Med en række nye produkter gør IKEA trenden med at dyrke egne madvarer tilgængelig for de mange mennesker. Det er en skøn kollektion af produkter, der gør det muligt at dyrke små mængder grøntsager, blomster og krydderurter derhjemme, uanset hvor meget plads man har til rådighed. Det er en sjov og nem hobby, der gi'r gode og sunde resultater.

Med den nye serie til dyrkning af grøntsager og krydderurter i hjemmet er det overskueligt at komme i gang, også selv om man kun har et hjørne af altanen eller en vindueskarm.

Den rektangulære urtepotte er perfekt til at forspire grøntsager eller plante friske blomster i vindueskarmen, med selvvandingskrukkerne behøver du ikke tænke på at vande hver dag, og dine planter holder sig grønne, selvom du er væk et par dage.

 

Når du skal vande planterne, så gør det med stil. Vandkanden er lavet af slidstærkt metal og lakeret bambus. Den hængende ampel er dekorativ i køkkenvinduet og får samtidig sollys. Når du får brug for frisk basilikum eller timian, kan du tage hele amplen med hen hvor du laver maden, eller hvad med at stille den på spisebordet og lade dine gæster selv vælge hvilke krydderurter de ønsker?

 

Når du først er kommet i gang med at dyrke dine egne krydderurter og grøntsager, vil du hurtigt opdage at det smager tusinde gange bedre end de grøntsager og krydderurter, du køber i supermarkedet.