Endelig er det forår i haven

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: Bollerup Jensen, Fiskars, Ilva, Juliana Drivhuscenter & Thors design.

Endelig er det forår i haven

Efter den længste vinter med nedlukning og restriktioner er den her endelig. Foråret. En årstid, som ud over lys og mildere temperaturer, byder på store og små projekter i haven.

Trænger fliserne til den store omgang, skal I endelig have det orangeri, som I altid har talt om, eller er det tid til at skifte havemøblerne ud.

Vi har samlet en række inspirerende leverandører, som kan være med til at gøre sommeren i haven endnu bedre. 

Forlæng havesæsonenjulianadrivhuscenter.jpg

Et Juliana-drivhus er til alle, der vil forlænge havesæsonen og få større udbytte af tiden i haven. Drivhuset giver et dejligt rum til både hygge og leg, og det bliver et væksthus for familiens sunde projekter.

Juliana drivhusene er dansk design med fokus på enkelthed, æstetik og funktionalitet, som blandt andet betyder, at den kraftige profilkonstruktion giver et robust og funktionelt drivhus samtidig med, at det er smukt at se på.

Hos Juliana Drivhuscenter, som er både butik og webshop, finder du et stort udvalg af drivhuse i forskellige størrelser, former og prisniveauer. Konsulenterne hjælper med at finde den bedste drivhusløsning til dine ønsker og din haves muligheder.

Spændende terrasser med genanvendt bolværkthorsdesign_slinger-loungesofa-med-fire-cuber-til-alt.jpg

Thors Design håndlaver møbler og indretninger af genanvendt bolværk, som hentes op fra nedlagte, danske færgelejer.

Alt laves på bestilling, ligesom Thors Design udelukkende laver unika designs. Detaljerne i azobétræet bevares for på den måde at fremhæve revner, huller, ujævnheder, farveforskelle og lignende, som kan forekomme.

Råmaterialet er træsorten azobé, også kaldet jerntræ, som er kendetegnet ved at være utrolig robust og meget tungt.

Thors Design opfatter deres designs som unikke, levende kunstværker med sjæl. De bærer på en helt fantastisk fortælling om et stykke dansk historie, som de tager med sig ind i private boliger og virksomheder.

Effektiv fliserens uden kemibollerupjensenadvertorial_altfordamerne_614x450px.jpg

Bollerup Jensen har de seneste år videreudviklet idéen om, at effektiv rengøring ikke behøver at være fyldt med kemi. Specielt når det gælder de danske haver, hvor ukrudtsmiddel og algefjerner ikke er ukendte begreber.

Med Fliserens og Fliseimprægnering fra Bollerup Jensen, er det muligt at få en næsten ny terrasse, der giver liv til haven og til de sene sommeraftener i haven. Fliserensen er effektiv til fjernelse af skidt på fliserne, mens Fliseimprægnering giver en øget holdbarhed og bibeholder det rene udseende.

Det er nemt at genfinde kærligheden til terrassen med dette gør-det-selv-projekt i foråret.

Produkterne kan købes hos www.bollerup-jensen.dk 

Havearbejde uden smerterfiskars_garden_ergonomic_range_1001568_1000652_1000660_1001301_1000675_01.jpg

Med Fiskars Ergonomic™ lancerer den finske havepioner en serie skabt specielt til at grave, skovle, plante, kultivere og kompostere i den rette arbejdsstilling med mindsket belastning af ryg, skuldre og håndled.

Ergonomic-seriens greb, skovl og spader har et langt skaft og en løftevinkel på 40 grader, hvilket minimerer belastningen på ryg og skuldre. Det dråbeformede skaft med SoftGrib-belægning kuldeisolere og giver et fast greb – og håndtagsvinklen på 17 grader sikrer en behagelig og naturlig placering af hånden. Hovederne i forstærket borstål er svejset på for at øge holdbarhed yderligere – og skovlen er slebet skarp for bedre at trænge ned i jorden.

Bæredygtigt design til havenIddesign_design_uden_navn_9.jpg

Når du kommer til at skulle indrette din terrasse. Finder du masser af inspiration hos ILVA. Går du op i bæredygtighed, smukt og holdbart design, så er ReClips fra ILVA perfekt for dig. ReClips-havestolen er en nyhed i ILVA, der kombinerer elegant design, funktionalitet og et af tidens største fokuspunkter; bæredygtighed.

Havestolen er produceret i Danmark, og plastdelene består af 100% genanvendt, dansk husholdningsplast. Designet er moderne og tidløst med fokus på skarpe linjer og fine detaljer.

ReClips er stabelbar og kræver stort set ingen vedligeholdelse. Desuden er den UV-beskyttet, så du kan læne dig tilbage og nyde solen med god samvittighed i mange år.

Se, hvad vi ellers skriver om: Planter, Have og Drivhus