Få inspiration til bæredygtig og lækker indretning

Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: massimo, Kodanska, KunstIndustrien, NORTO, novoform, Oxdenmarq, ReCollectors & Trademark Living.

Få inspiration til bæredygtig og lækker indretning

Boligindretning er meget mere end funktion og praktik. Indretning og interiør skal gøre hjemmet smukkere og til et rart sted at være.

Det handler først og fremmest om at finde en stil, der afspejler din egen smag og personlighed, men det kan være svært at se, hvad det er, der mangler, når man har været vant til at se på sine gamle møbler og nips i mange år.

Vi har derfor fundet en række spændende producenter, som med kreativitet og solidt håndværk kan løfte dit hjem. Følg dem på Instagram og få inspiration til nye møbler, lys, glas og keramik.

massimo - Løft indretningen med et velvalgt tæppe

Kodanska - Elegant glas og smuk keramik i naturens nuancer

KunstIndustrien - Candles You Can Trust..

NORTO - Upcycling forvandler resttræ til smukke interiørprodukter

Novoform - Bring natur og hygge ind i hjemmet

OXDENMARQ - Håndlavede kollektioner af tidløse møbler

ReCollector - Gør affaldssorteringen let uden at gå på kompromis med æstetikken

Trademark Living - Indret med recycling og originalitet

Løft indretningen med et velvalgt tæppe

massimo har gennem 20 år skabt eksklusive, håndlavede tæpper, og det ses tydeligt i deres lækre og varierede udvalg.

Elsker du at få ny inspiration til indretningen, er der virkelig noget at hente på massimos instagram-profil. Her finder du masser af eksempler på, hvordan et velvalgt tæppe kan løfte din indretning, så rummet og møblerne får sjæl og sammenhæng – med farver, mønstre og spændende struktur.

Lige nu kan du på @massimocopenhagen blandt andet få et sneak peek på tæppet ’Fragment’ – et nyt designsamarbejde med OEO Studio og designer Thomas Lykke.

Besøg deres webshop eller find nærmeste forhandler her.

Elegant glas og smuk keramik i naturens nuancer

Bag Kodanska står designeren Marie Graff. Kodanska betyder Københavnsgade på tjekkisk og er navnet på den gade i Prag, hvor Marie tilbage i 2013 i en årrække boede med sin familie. Det var her ideen til virksomheden Kodanska opstod, og designprocessen blev igangsat. Kodanska har et tæt samarbejde med deres leverandør, og når Marie designer nye kollektioner, er det i tæt samarbejde med hendes team i Prag.

Kodanskas mange kollektioner er en blanding af farverigt og elegant glas og smuk keramik, som bærer præg af naturens mange nuancer. Det er med Kodanskas kollektioner nemt og enkelt at ændre udtryk og look på borddækningen eller indretningen, da alle kollektionernes beroligende organiske former og udtryksfulde mønstre kan kombineres.

Find inspiration hos Kodanska, der dagligt fortæller om livet som selvstændig, inspiration og historierne bagom Kodanskas design.

Candles You Can Trust..

... og det er lige netop det, man kan, når man køber voksalterlys fra KunstIndustrien!

Siden 1940’erne har KunstIndustrien med stolthed produceret håndstøbte lys af højeste kvalitet, som brænder smukt og længe.

Et lys er nemlig ikke bare et lys!

Det skal udover at give en smuk flamme også være af så god en kvalitet, at man ikke vil tøve med at have det tændt i timevis ad gangen - og helst flere af dem på samme tid – det kan du med disse lys!

For inspiration og forhandlere kan du følge med her.

Upcycling forvandler resttræ til smukke interiørprodukter

NORTO er en dansk design- og interiørvirksomhed, der producerer bæredygtigt træinteriør til lofter, vægge, gulve og køkkener. Upcycling, bæredygtighed og genbrug er omdrejningspunktet, når de forvandler og upcycler resttræ til smukke interiørprodukter.

NORTO’s produkter er fremstillet af trærester, der oprindeligt skulle have været til eksempelvis en trappe, et vindue eller et møbel. I stedet for at brænde eller smide restmaterialet ud, bringer NORTO resttræet til live i skræddersyede og akustiske indretningsløsninger til hele boligen. NORTO minimerer spild og genanvender det ædle råmateriale, så kommende generationer også kan få glæde af naturen.

Følg @norto og få inspiration og gode fortællinger om bæredygtig boligindretning.

Træprodukterne kan købes hos deres forhandlere.

Bring natur og hygge ind i hjemmet

En af tidens populære accessories til boligen er smukke trædyr og andre figurer, hvor både design og materialer bringer lidt natur og hygge ind i hjemmet.

Et godt eksempel på dette er kollektionen fra det danske brand novoform, som ud over trædyr også byder på lysestager, plaider og andre accessories i en enkel og skandinavisk stil.

Designeren bag træfigurerne hedder Kristian Jakobsen, og han finder sin inspiration i dagligdagens gøremål, på rejser og ikke mindst i naturen.

Følg @novoform og bliv inspireret af deres univers.

Håndlavede kollektioner af tidløse møbler

OXDENMARQ er et dansk designmøbelmærke, kendt for deres håndlavede kollektion af elegante og tidløse møbler og belysning, der sælges og nydes over hele verden.

De producerer deres møbler på deres egen fabrik I Danmark og bruger kun naturlige materialer, der holder i årtier. Det handler om at producere mindre, reducere affald og nyde høj kvalitet i længere tid.

På deres instagram-profil kan du finde interiørinspiration med deres møbler i mange smukke private hjem, hoteller, butikker eller restauranter, som ofte er speciallavet efter ordre.

Dansk designtradition, kvalitetsmaterialer og godt håndværk er grundlaget for at skabe deres unikke produkter, og det er måske præcis i det, kernen til deres succes skal findes.

Gør affaldssorteringen let uden at gå på kompromis med æstetikken

ReCollectors løsning til affaldssortering har fokus på bæredygtighed, fleksibilitet og lækkert dansk design og ankommer i shoppen netop nu.

Med ReCollectors sorteringsboks til dit genanvendelige affald får du en nem, overskuelig og smuk løsning, mens du passer på miljøet.

Designet er produceret af genanvendt og genanvendeligt plast og er et bæredygtig alternativ til affaldssortering i plastposer, papkasser eller manglende plads under køkkenvasken. ReCollector gør affaldssorteringen let uden at gå på kompromis med æstetikken.

Instagram giver ReCollector gode råd og tips til nem affaldssortering og viser, hvordan du gør din hverdag mere bæredygtig samtidig med, at du beholder den gode stil.

Indret med recycling og originalitet

Med et twist af kreativitet og kant har det aldrig været sjovere at indrette et personligt og unikt hjem! Kun fantasien sætter grænser.

Hvis du søger inspiration til indretning, hvor bæredygtighed, recycling, originalitet og det rå udtryk har høj prioritet så besøg Trademark Living. Du vil her opleve et univers, hvor træ, jern, glas og læder er den røde tråd mixet med det maskuline rå og unikke look.

På websitet kan du også finde en forhandler nær dig HER.
Instagram kan du følge og lade dig inspirere af Trademark Livings spot på tidens trend, fantastiske møbler og interiørprodukter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Interiør, Dansk Design og Instagram