Få inspiration til spændende indretning og lækkert interiør

Foto: Getty Images Denne artikel er sponsoreret af: ABA, Mosdecor, Kontrast interiør, Stences, Printway.dk, TinyShop, VIA COPENHAGEN & VOLA.

Få inspiration til spændende indretning og lækkert interiør

Funktionalitet, æstetik og personlig smag skal helst gå hånd i hånd, når vi indretter vores hjem. Men det kan ofte være svært at ramme den samme stemning eller rette udtryk som i boligmagasinerne.

Vi har fundet en række spændende butikker og producenter, som med kreativitet, håndværk og bæredygtig indretning kan være med til at løfte boligen. Følg dem på Instagram og få inspiration til nye møbler, brugskunst og spændende indretning. 

ABA - Danskproducerede produkter til boligen - efter kundens ønsker

Mosdecor - Akustiske mosvægge og mosbilleder

Kontrast interiør - Personligt udvalgt interiør til din bolig

Stences - Unikke danskdesignede boligprodukter med et twist

Printway.dk - Unikke plakater i Nordisk design

TinyShop - Moderne skandinavisk brugskunst

VIA COPENHAGEN - Innovative designløsninger

VOLA - Armaturer designet af Arne Jacobsen

Danskproducerede produkter til boligen - efter kundens ønsker

Med egen systue i Kibæk nær Herning håndterer designfirmaet ABA ordrer fra start til slut in house. Det giver mange fordele såsom specialdesign, hurtig leveringstid og tæt dialog med kunden.

Her får du som kunde nøje udvalgte materialer med høje krav til både det æstetiske, slidstyrken og miljøet. Der lægges vægt på et produkt af høj håndværksmæssig kvalitet og et stort udvalg af Oeko-certificerede metervare og læder.

ABA´s niche er madrasser/hynder i forskelligt stof og læder til entreen, alkoven, campingvognen, loungeområdet samt flotte udendørs loungemøbler osv.

Unikke plakater i Nordisk design

Printway startede med at specialisere sig i bykort-plakater, lavet i minimalistisk nordisk design. Derefter er webshoppen udvidet med unikke stjernetegnsplakater, samt andre nordisk inspirerede plakater med forskellige motiver.

Alle deres plakater er printet på kvalitets papir, der er produceret under bæredygtig produktion. De donerer desuden 1 træ til TeamTrees pr. plakat de får solgt, så alle kan købe bæredygtige plakater med god samvittighed.

På deres Instagram side er det muligt at følge med i deres udvikling med konstant nye og unikke plakater, samt deltage i konkurrencer med kreative præmier.

Akustiske mosvægge og mosbilleder

I den moderne teknologiske verden er det til stadighed vigtigt at skabe en behagelig atmosfære på kontoret eller derhjemme. Mosdecors produkter er lavet af naturligt mos plukket i europæiske skove. Mosset er blevet konserveret med glycerin for at bevare sit naturlige look i op til 10 år - og det kræver ingen vanding eller vedligeholdelse.

Mosbilleder og mosvægge passer perfekt til det moderne skandinaviske interiør og bringer en følelse af at være i naturen ind i hjemmet, kontoret, restauranten mm.

En anden vigtig egenskab ved mos er, at det har gode akustiske egenskaber og derfor også fungerer godt  som en akustisk løsning.

Hos Mosdecor kan du bestille din skræddersyede moskreation på www.mosdecor.dk, eller du kan købe en færdig løsning på www.komora.dk.

Personligt udvalgt interiør til din bolig

Kontrast interiør er en lækker livsstilsbutik, hvor alt er udvalgt med fokus på kontrast. I butikken elsker de nemlig det, der formår at være både legende og funktionelt. Tidløst og contemporary. Stramt og interessant.

Hos Kontrast er du sikker på at kunne finde både klassikere og det sidste nye indenfor boligdesign!

Kontrast interiør gør meget ud af, at betjeningen skal være personlig - lige meget om du handler i den fysiske butik i Kolding, eller om du handler i deres webshop. Derfor kan du altid kontakte butikken på mail , hvis du har spørgsmål vedrørende en vare.

Unikke danskdesignede boligprodukter med et twist

Det danske interiørbrand Stences inviterer på et legende univers af unikke boligprodukter til det personlige hjem.

Den familieejede virksomhed, som blev stiftet af mor og datter, Pia og Thea, i 2020, byder på et spændende udvalg af vaser, lysestager og andre dekorative produkter.

Det klassiske nordiske design udfordres i et eksperimenterende formsprog, hvor æstetikken er i højsædet. Farvepaletten er en god blanding af rolige jordfarver og friske pasteller, som med lethed kan tones op og ned.

Stences arbejder udelukkende i tidløse og holdbare materialer som keramik, glas, stål og egetræ, så produkterne kan skabe glæde i hjemmet i mange år.

Moderne skandinavisk brugskunst

TinyShop er et univers fyldt med lækkert brugskunst, hvor hvert enkelt produkt er nøje udvalgt.

Alt fra helt enkle vaser til vaser med små fine finurligheder. Potteskjulere i keramik i de skønneste farver og glasurer. Ej at forglemme deres store udvalg af de smukkeste lysestager i både glas og krystal.

Målet for TinyShop er altid, at udvalget på shoppen skal være i en prisklasse, hvor alle kan være med. Og du derved nemt kan skabe nye lækre rammer, som giver glæde i hverdagen.

Følg med på @TinyShop og bliv inspireret af deres spændende univers.

Innovative designløsninger

VIA COPENHAGEN er et dansk møbelsnedkeri, der designer og producerer møbler. Ved at tænke ud af boksen bliver der skabt designløsninger, der er innovative, fleksible og tidløse.

TRABURET af Anders Nørgaard er deres nyeste tilføjelse til VIA familien. Med inspiration fra 1960’ernes velkendte ”trappe-taburet” er der blevet skabt et multifunktionsmøbel, der kombinerer nordisk minimalisme og familievenlig praktik.

TRABURET sammenfatter de bærende elementer for et godt produkt; æstetik, brugsværdi, kvalitet, bæredygtighed og følelsesmæssig appeal for den bevidste forbruger.

Følg @viacopenhagen og bliv inspireret af deres mange kombinationsmuligheder og vær med til skabelsen af dit eget produkt.

Armaturer designet af Arne Jacobsen

Har du en forkærlighed for ikonisk dansk design? Så vil de elegante og tidløse armaturer fra VOLA helt sikkert falde i din smag. Armaturerne er designet af Arne Jacobsen og dansk produceret.

Klik ind på VOLAs profil og find inspiration til dit næste køkken- eller badeværelsesdesign.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør, Design og Møbler