Få inspiration til spændende kunst til boligen
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Nordisk Kunst, Vibekes Lerfeldt Bjerkers, Hoier Art, Dewdrop Tiles, Artdelivery & Christina Julsgaard

Få inspiration til spændende kunst til boligen

Kunst kan være med til at give dit hjem farve, stemning og personlighed. Men hvad passer egentlig til stuen, og hvad er egentlig mit personlige udtryk, og hvad vil jeg fortælle med kunsten.

Det er ofte ikke helt nemt at finde det helt rigtige kunst til hjemmet. Vi har samlet en række spændende gallerier på Instagram, som alle kan inspirere til smuk, sjov, skør og tankevækkende kunst til hjemmet.

Nordisk Kunst - Ét af Danmarks største digitale gallerier

Vibekes Lerfeldt Bjerkers - Kunst skal tiltrække 

Hoier Art - Kontraster til den nordiske indretning

Dewdrop Tiles - Spændende vægudsmykninger til badeværelse og køkken

Artdelivery - Få galleriet hjem i stuen

Christina Julsgaard - Få inspiration til livsglæde og indretning

Find inspiration til din indretning blandt værker fra mere end 150 talentfulde kunstnere hos Nordisk Kunst

Mangler du inspiration til din indretning, og vil du gerne have noget i dit hjem, som andre ikke har?
Nordisk Kunst udstiller unik kunsthåndværk, malerier samt foto- og plakatkunst fra mere end 150 kunstnere fra hele Danmark i deres digitale galleri, og du kan finde værker til enhver smag - og pengepung.

Kunstnerne, som udstiller i galleriet, kommer fra hele landet inklusiv Bornholm, København og Lemvig. Så er du på udkig efter original glaskunst produceret på Fyn eller måske unik keramik fra Vestjylland, kan du gå på opdagelse i det digitale galleri.

Kunst skal tiltrække

Er du på udkig efter det helt rigtig maleri til dit hjem, er det en god idé at gå efter et motiv, du finder tiltrækkende, og som du bliver glad af at se på. 

Abstrakt, moderne og oftest meget farverig er tre ord der på bedste vis beskriver hendes værker. Vibekes Lerfeldt Bjerkers kunst er både grafisk og organisk. De bløde strøg og de smukke farvekombinationer har nærmest en beroligende svævende effekt – som samles af den finurlige sorte streg. En streg som med tiden er blevet kendetegnet for hendes værker. 

Du finder hendes poetiske malerier i hendes galleri på Jernbane Allé 95 i Vanløse, hvor hun også har værksted.

I galleriet finder du også hendes smukke ART FOR LIVING sengelinned med udvalgte kunsttryk. Sengelinnedet er 100 % økologisk (mærket GOTS) og produceret i begrænset oplag.

Følg med i Vibekes farverige univers her.

Kontraster til den nordiske indretning

Overvejer du at få den unikke fortælling i din bolig i centrum?

Hoier Art skaber kontraster til den nordiske indretning med et formsprog, der er eksperimenterende, udfordrende, feminint og råt på samme tid!

Et maleri er en rejse. For iagttageren er det en rejse ind i tankernes og følelsernes land, der hvor det abstrakte møder den indre virkelighed og følelsesmæssige erindring. For mig som billedkunstner kan processen bedst beskrives som en sejltur mod ukendt vand, hvor hvert et penselstrøg er som en lille uudforsket ø i fantasiens uendelige ocean.

Kunst er meget individuel. Det fortæller meget om, hvem vi er, og hvilket udtryk vi gerne vil have frem i vores hjem. Mangler du vejledning til farver, størrelser m.m., så er der hjælp at hente her

Spændende vægudsmykninger til badeværelse og køkken

Dewdrop Tiles er bæredygtigt, dansk håndværk, som kan nydes hver dag.

Du har nu mulighed for at give dit køkken eller badeværelse et unikt og bæredygtigt præg, som matcher lige præcis dit hjem.

Dewdrop Tiles findes i forskellige klassiske motiver, som kan bruges som vægudsmykninger, f.eks. bag komfuret eller håndvasken. Vi kan desuden skræddersy en mosaikløsning, som understøtter lige præcis dit behov - i flisetype, format og design efter ønske, til både vægge og gulve.

Dewdrop Tiles inddrager genbrugsmaterialer i fliseløsningerne, så f.eks. marmorskæringer eller fliserester, som vi indsamler lokalt, får nyt liv. Fliseløsninger fremstilles i hånden af arkitekt Rocío Paniagua på Bornholm.

Få galleriet hjem i stuen

Book et kunstbesøg i dit hjem og få liv på de tomme vægge.

Ardelivery er et nyt koncept, hvor galleriet kommer hjem til kunden.
Fordelene ved at se malerierne hjemme hos dig selv er mange. Det giver dig mulighed for i ro og mag at se hvilke størrelser, farver og motiver, der bedst passer ind. Vi giver os god tid til besøget og rådgiver dig gerne i dit valg.

hjemmesiden vælger du de malerier, du ønsker at få fremvist og booker et besøg. Vælg gerne rigeligt, så du har nok malerier at vælge imellem.

Du kan også sende et foto af dit hjem og lade os udvælge malerierne for dig.

Besøget er gratis og uforpligtende. Malerier laves også på specialmål.

Få inspiration til livsglæde og indretning

Følg Christina Julsgaards cool og kreative univers af flotte, farverige malerier, smukke dekorerede vaser og æstetiske skulpturer i organiske former. 

Christina har en fortid som modedesigner med brandet YIIP CPH og har de sidste 10 år levet af sin kunst på fuld tid. Herudover vandt hun og hendes kæreste i tv-programmet "Hotelkampen", som blev vist på TV2 FRI i 2017, hvor de bl.a. indrettede et minihotel.

På Instagram deler hun ud af sin smittende energi og inspirerer dig med alt lige fra livsglæde til indretning. Hun åbner op til sit liv som kunstner, designer, iværksætter og menneske og deler sine oplevelser med dig via fotos, film og Stories.

Følg med og bliv høj på livet sammen med @ChristinaJulsgaard.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Interiør