Få nyt liv på badeværelse uden at bygge om

Få nyt liv på badeværelse uden at bygge om

Nu er det blevet endnu nemmere at få nyt liv på badeværelset uden besværet med at bygge om - for ved blot at skifte betjeningsplader og knapper med Geberit kan du hurtigt få et helt nyt badeværelse.

At ombygge badeværelse har aldrig været nemmere - for nu kan du gøre det, helt uden at rive ned. I stedet kan du forny badeværelset med elegant design og unik teknologi. Med Geberits betjeningsplader forenes personlig stil og hygiejne på smukkeste vis - og du kan få det i flere forskellige looks.

Det handler om velvære
Fokus på skønhed og velvære har indtaget de skandinaviske badeværelser, og med eksempelvis Geberits lækre Omega plader kan du sætte prikken over i’et og opgradere dit væghængte toilet både hvad angår look og teknologi.

For ligesom andre steder i hjemmet, bliver flere og flere funktioner i badeværelset touchfree. Nu behøver man bogstavelig talt kun løfte en finger for at skylle ud i toilettet med Geberits berøringsfri betjeningsplade, Sigma 80, hvor skyllet aktiveres skyllet med et vink.

En ren oplevelse i minimalistisk design
Omega-serien byder på fire modeller med hver sit minimalistiske udtryk. Pladen kan gå i ét med væggens struktur, eller den kan svæve let ud fra væggen med en markant ramme. Alle versioner fås med forskellige overflader, så der er et design til enhver badeværelsesstil. Lige fra cool teknologi over etnisk romantik til minimalistisk lethed. Alle Omega betjeningsplader kan placeres i fronten eller ovenpå cisternens ramme - og fuldender den skandinaviske lethed i badeværelsesindretningen.

Et øjebliks velvære
Ved at udskifte gamle betjeningspaneler og knapper*, kan du få et helt nyt udtryk på dit badeværelse, der både er mere moderne, elegant og indeholder unik teknologi.

Alt dette er med til at give dig al den velvære, som din tid på badeværelset handler om. For et øjebliks alenetid behøver ikke at være noget, der bare skal overstås. Det må gerne være noget, der giver dig mere.

Få mere inspiration til badeværelset med Geberit her.

*OBS - kræver at man i forvejen har en Geberit indbygningcisterne og betjeningsplade. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning