Få professionel hjælp til boligindretningen
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Anne-Mette Fiil Indretning, Signe Hilker Styling, TA-DAA & MØLLER INDRETNING.

Få professionel hjælp til boligindretningen

Går du med tanker om at give dit hjem nyt liv, eller skal boligen gøres klar til salg, og mangler du idéerne eller kreativiteten, så kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Boligdesignere med kreative øjne kan altid se spændende muligheder, uden at dit personlige udtryk forsvinder i kreative løsninger.

Vi har fundet en række spændende boligdesignere, som kan hjælpe med at gøre boligen salgsklar eller give hjemmet nyt liv med et kreativt, funktionelt og personligt udtryk.

Anne-Mette Fiil Indretning - skaber den helt personlige indretning.

Signe Hilker Styling - Gør din bolig 100% salgsklar

TA-DAA - Gør indretningsdrømmen til virkelighed

MØLLER INDRETNING - Indretning med æstetik, funktion & nye ideer

Indretning af studieboligen, penthousen og sommerhuset

En personlig indretning med konkrete løsninger er den tilgang, der følger med, når Anne-Mette Fiil Indretning skaber den helt rigtige bolig, som kunden kan føle sig hjemme i. Det behøver ikke nødvendigvis at være dyre, sofistikerede designermøbler og tiltag, der skal til for at skabe et smukt hjem. Det kan gøres med meget mindre.

Men er ønsket, det internationale look, som ofte ses i smukke boligmagasiner, kan Anne-Mette Fiil Indretning skabe det, hvis rammerne er til stede. Med utallige indretninger af alt fra den lille 2 værelses studielejlighed til Penthouse lejligheder, og sommerhuse, kan du forvente Anne-Mette Fiil Indretnings fulde kreative opmærksomhed i dit hjem.

Gør din bolig 100% salgsklar

Signe Hilker Styling hjælper dig med at få din bolig indrettet, så den bliver solgt hurtigt. Hun har mere end 10 års erfaring med at style boliger, gøre dem indbydende og hjælpe med at få taget de helt rigtige billeder, der fanger købernes opmærksomhed og gør din bolig 100% salgsklar.

Signe Hilker Styling laver hele indretningsløsninger, hvor hun indretter tomme huse. Du får rådgivning af indretning af dit hus, inden du får besøg af boligfotografen.

Se mere her

Gør indretningsdrømmen til virkelighed

Drømme bliver til virkelighed, når TA-DAA indretter erhvervslokaler og private hjem.

TA-DAA er ejet af Cristina Vising. Hun har altid levet af at være kreativ som både grafisk designer og bureauchef i reklamebranchen. Og nu har hun i flere år udlevet sin drøm og passion om at indrette professionelt.

Cristina Vising har indrettet hele sit liv, og med TA-DAA blev en drøm til virkelighed. Det var en af den slags ting, der bare måtte ske. Hun er nysgerrig af natur og tror på, at man godt kan komme til at lave det man brænder for.

Nytænkende indretningsløsninger

Hos MØLLER INDRETNING bliver du præsenteret for de mest nytænkende indretningsløsninger. Løsninger med fokus på hver enkelt opgave.

Deres kunders ønsker og drømme er ledetråden på vejen til løsninger, der matcher æstetik & funktion. MØLLER INDRETNING arbejder for private og erhverv. Ny planløsning, salg af bolig, nye stilarter eller nye ideer, de er klar på at guide jer videre i jeres projekt.

Der er stor respekt for historien og de arkitektoniske grundpiller i hvert projekt. På deres instagram kan du følge med i deres projekter. Se smukke billeder fra detaljer i dansk arkitektur & kunst.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning og Interiør