Få vand med brus direkte fra hanen!

Få vand med brus direkte fra hanen!

Quooker, den kogende vandhane, leverer nu også afkølet, filtreret vand med og uden brus, hvis du tilslutter den nye køleenhed CUBE.

Du kan altså tappe 5 slags vand fra din vandhane – og vi lover dig, at en Quooker er hver en dråbe vand værd.NyTekstbillede2dobbelt.jpg

Værdi til dig og dit køkken

Quooker giver både dig og dit køkken værdi – både fordi den er praktisk og hjælper dig med at spare tid, plads, vand og strøm - men også fordi du med Quooker CUBE køleenhed slipper for at købe flaskevand, da du kan tappe afkølet vand med og uden brus direkte fra hanen. Slut med at transportere plastikflasker hjem med flaskevand, som dernæst skal lægges på køl. Og som fylder i køleskabet. Og i miljøregnskabet! Vidste du at vand på plasticflasker er en af vores største forureningskilder? I Danmark drikkes årligt 78 millioner liter vand med brus fra plasticflasker. Med en Quooker behøver du aldrig købe en flaske vand igen.

100% bakteriefrit – 100% frisk drikkevand

Vand med brus består af 99,9 % vand og er derfor lige så sundt som at drikke almindeligt postevand. CUBE køleenheden, som leverer afkølet vand med og uden brus, har et indbygget filter der fjerner bakterier, urenheder og lugt fra vandet. Det smager derfor altid friskt og lækkert.

Prøv at tilsætte agurk, mynte eller frisk frugt, for en naturlig smag helt uden kalorier – og meget sundere end sodavand. Det kogende vand fra en Quooker er 100% bakteriefrit, så du behøves ikke at bekymre dig om pesticider og bakterier.Topbillede2_2000x1194.jpg

Alle dråberne værd

En Quooker er hver en dråbe værd. Over 99% af Quooker-ejerne er tilfredse med deres investering, når de opdager en Quookers nytteværdi. 93% af dem som har en Quooker, har købt den i forbindelse med at få lavet nyt køkken. Men faktisk kan en Quooker også installeres i et eksisterende køkken. 92% af dem som har en Quooker, vil ikke undvære den igen. Hvis de flyttede i morgen, ville de installere en ny.

Hvis du allerede har en Quooker med kogende vand installeret, så kan du nemt se om du kan opgradere med en CUBE køleenhed, så du også kan få afkølet vand med og uden brus.NyTekstbillede1dobbelt.jpg

Den originale

Quooker er den originale kogende vandhane, som nu er original på ny og leverer 5 slags vand fra samme hane. Med Quooker får du et kvalitetsprodukt, som blev opfundet allerede i 1970. En Quooker er et enestående stykke ingeniørarbejde, som er gennemtestet og patenteret med 2 års garanti. Samtidig er der tænkt over både funktionalitet og design, så der er en Quooker til enhver køkkensmag.