Felix Smith og Marie Smith

Foto: Michael Stub/Her&Nu Felix og Marie til premiere på filmen 'Charmøren' i 2018.

Tv-vært Felix Smiths smukke hjem er sat til salg: Se den grønne oase her

Den danske Top Gear-vært har sendt sin nordsjællandske bolig ud på boligmarkedet - igen.

”Vores hus skal sælges. Som mange af jer måske ved, er vi blevet skilt, og jeg har nu fundet et nyt sted at bo, tæt på Marie og børnenes skole.”

Sådan indleder Felix Smith et opslag på sin Instagram-profil, som han lagde ud søndag.

LÆS OGSÅ: Felix Smith: ”Jeg snorker, Marie snorker – vi vil egentligt helst sove hver for sig”

Den populære tv-vært har nemlig besluttet at sælge sin villa i Hareskovby nord for København. Det sker efter, at han og Marie Beatrix Schmidt i april fortalte, at de gik fra hinanden efter 14 års samliv. Sammen har parret to drenge

Boligen rammer dermed boligmarkedet igen, da Top Gear-værten tidligere har haft sat huset til salg uden held, skriver boligmediet boliga.dk

Den 88 kvadratmeter store villa ligger tæt ved Bagsværd Sø og Hareskoven og har en helt nyopført udestue, et orangeri og et nyere tag, der vokser græs på.

Netop de frodige, grønne omgivelser, fremhæver Felix Smith da også selv i sit opslag på Instagram, hvor han blandt andet skriver: 

"Ejendommen er noget helt særligt og har været et magisk sted for vores børn og familie de sidste 8 år. Haven er bygget op over mange år og er helt unik."

Huspriserne er steget

Samtidig har boligen, der er fra 1948, også en opvarmet kælder, der får boligarealet op på i alt 176 kvadratmeter, kan man læse i salgsopstillingen hos ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. 

Der er også en tilbygning i form af et skur, som har sildebensgulv, brændeovn og termoruder, så det kan fungerer som eksempelvis et hjemmekontor.

Felix Smith købte ejendommen sammen med Marie Beatrix Schmidt tilbage i 2013 for 3,3 millioner kroner. Siden da har priserne i området taget et ordentligt nøk opad.

I Gladsaxe Kommune, hvor huset ligger, er priserne siden 2016 steget over 20 procent, viser tal fra Boliga.dk. Her er den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris nu på lige over 39.500 kroner.

Smiths villa er et stykket over det gennemsnit med en pris på 5.995.000 kroner, som dermed får kvadratmeterprisen op på 68.000 kroner per kvadratmeter. 

Se Felix Smiths villa her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Boligindretning og Boligkøb

610x200_woordy_dmjpg.jpg