LICENCE TO CHILL: Nu kan du holde efterårsferie i huset, hvor James Bond blev født

Foto: Fra Airbnb Nu kan du tage på ferie i luksusvillaen, hvor Ian Fleming skrev sine verdensberømte bøger om James Bond, agent 007...

LICENCE TO CHILL: Nu kan du holde efterårsferie i huset, hvor James Bond blev født

No time to die – i hvert fald ikke I efterårsferien, hvor du sammen med op til 9 venner kan leje dig ind i luksusvillaen på Jamaica, hvor Ian Fleming skrev sine verdensberømte bøger om agent 007.

Den fantastiske villa kaldet Fleming Villa ligger på Jamaica, cirka 45 minutters kørsel fra hovedstaden Kingston, og er en del det såkaldt GoldenEye Resort. Villaen har direkte adgang til privat strand og udsigt til det caribiske hav. 

007-ian-feming-villa-strand.jpg
Den private strand, der hører til Fleming Vila på Jamaica. Her kunne man da godt bruge sin efterårferie...

Den oprindelige hovedbygning og de tilhørende bungalows har plads til 10 voksne gæster, og I behøver ikke diskutere, hvem der skal tage opvasken og lave mad, for der følger en privat kok og butler med i opholdet. I kan således blot læne jer tilbage og nyde en iskold Martini (shaken, not stirred, selvfølgelig) i en af havens hængekøjer, plaske i den gigantiske pool og få aftensmaden serveret i strandkanten med udsigt over det azurblå hav i bedste 007-stil.

007-ian-feming-villa-terrasse.jpg
Udsiget fra terrassen i Fleming Vila fejler bestemt heller ikke noget...

Villaen kan lige nu lejes via Airbnb, og har du £ 10.000 pr. nat at smide i puljen, er efterårsferien (uge 42) i skrivende stund ledig. Så der er vel ikke ret meget andet at gøre, end at komme af sted ツ

Hvis det ikke lige ligger i kortene at smutte en tur til Jamaica, så har vi fundet 29 andre aktiviter til din efterårsferie her.