Gardiner til boligen
Foto: PR Gardiner kan ændre udtrykket i et rum - eller være en diskrete medspiller, der har en praktisk funktion.

9 flotte gardiner til din bolig

Om du er til de lange, klassiske af slagsen, til rullegardiner, lameller, mønster eller neutrale farver, så har vi her samlet et udvalg af stilsikre gardiner, som helt sikkert vil pynte i din boligindretning.

Lys er rart, men nogle gange er det også dejligt at kunne skærme lyset ude - specielt om natten...

Se vores udvalg af gardiner til boligen her.

7.jpg

Gardin med mønster

Er du til mønster i hjemmet og alligevel mangler gardiner, er de her lige noget for dig. Gardinerne er fra Ellos og findes i to farver. Cecile, Ellos, 299 kr.

2.jpg

Lamelgardin

Hvis man ønsker en anden type gardin til høje vinduer, er dette lamelgardin fra Jysk en god mulighed. Det er neuralt med sin hvide farve og dækker de helt samme behov som det klassiske stofgardin. Andammen lamelgardin, Jysk, 125 kr.

3.jpg

Plissé og mørklægningsgardin

Gardinet her er lavet til Velux vinduer og er både med plissé og fuldt dækkende stof. Det er nemt bare at hive ned i. Duogardiner 2-i-1, Velux, priser fra 843 kr.

Dobbeltgardin.jpg

Dobbeltgardin

Dette gardin fra gotain.com er utrolig smukt og i en dejlig naturlig farve. Det er i to lag: Et lyst til at dække for direkte sollys og et fuldt dækkende, som er lidt mørkere. Det er langt, så det passer til høje vinduer og terrassedører. Vävda Linnegardiner, gotain.com, 1.449 kr.

Rullegardin_Ellos.jpg

Rullegardin

Rullegardiner er meget traditionelle, men dette fine et fra Ellos er nyt i stilen og meget pænt. Der er to lag i gardinet, så man både kan lukke halvt af og helt af for lyset. Det fås i både hvidt og sort. Day&Night rullegardin, Ellos, priser fra 489 kr.

Liftgardin Ellos

Liftgardin

En anden form for rullegardin er dette, man folder ned i hak. Også dette gardin er fra Ellos og er i en fin grå-brun farve. Gardinet kan også fås i andre farver. Liftgardin Linvoile, Ellos, priser fra 499 kr.

Gardin.jpg

Gardin med ringe

Et andet gardin fra Jysk er dette. Det har metalringe i toppen af stoffet til gardinstangen, hvilket er smart, da det glider nemmere over stangen i stedet for at sidde fast. Gardinet findes i flere farver. LOLLAND, Jysk, priser fra 85 kr.

IKEA_lenda.jpg

Gardin med gardinbånd

Færdigsyede gardiner i bomuld og med et smart bånd, når gardinerne skal samles. Lenda, IKEA, 149 kr.

Stribede gardiner fra Jotex

Stribede gardiner

Moa er et let og luftigt gardin med vandrette striber, som giver et smukt lysindfald.  Jotex, 258 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning