sponsoreret indhold
Giv din bolig et personligt præg med loppefund
SPONSORERET indhold

Giv din bolig et personligt præg med loppefund

Loppefund giver et personligt præg.

25. aug. 2022 | Bolig | Kirppu

Loppeguld som en vigtig del af indretningen er vundet frem i de senere år, og det kan vi virkelig godt forstå. Når du tilføjer loppefund til din indretning, har du nemlig mulighed for at give dit hjem et personligt præg, der kan være svært ellers at opnå. De unikke fund kommer ofte med en sjæl og en historie, der skaber en varm og hjemlig atmosfære, uden det behøver at være dyrt. Ved at udvælge genbrugsgenstande, der taler til dig, fortæller dit hjem din historie. Selvfølgelig har det også den heldige sideeffekt, at det er langt mere bæredygtigt at genbruge ting end at producere nyt.

frankofil05_614.jpg

Sådan finder du det helt rigtige loppefund til dig

For mange kan det måske virke overvældende at skulle finde genbrugsguldet, for hvor starter man egentlig? Og hvordan sikrer man sig, at kvaliteten af varen er god nok? Den bedste måde at gå i gang med at finde loppeguld på er at gøre en tur ud af det. Tag en ven eller veninde under armen og kør i din nærmeste Kirppu. Her er der brede gange med plads til, at du kan give dig tid ved en stand, uden at du skaber prop. Der er mere end 300 forskellige stande, så udvalget af loppeguld er også stort.

Ved at handle i Kirppu Loppesupermarked eller lignende genbrugsbutikker får du muligheden for at se og mærke varen, inden du køber den. Det kan være rart, hvis du er usikker på, om farven eller størrelsen passer ind i dit hjem. I modsætning til, når du handler ind i et supermarked, kan det være smart ikke at have en fast ide om præcist, hvad du vil have med hjem. De bedste loppefund er nemlig oftest de spontane ting, du bare ikke kan stå for, når du finder dem.

Et-kunstnerhjem_-53_614.jpg

Tænk i stedet over, om der er en særlig tekstur eller farve, du ønsker at bringe ind i din indretning. F.eks. kan keramik i mørkere toner give en herskabelig følelse - eller du kan give en retro stemning ved at plante dine planter i syltekrukker. Hvis du vil have en luftig sommer stemning, kan du gå efter farvet glas og mikser du vægvaser, nyere plakater og gamle malerier kan du give din billedvæg en kunstnerisk fornemmelse. Har du allerede kunsten til væggene, kan du ved at skifte nye rammer ud med antikke rammer, give din billedvæg et helt unikt udtryk, der kun er dit.

kageopsatser_final.jpg

Lad kreativiteten få frit spil med upcyclede loppefund

Skulle du alligevel ikke finde det helt rigtige loppefund til dit behov, kan du med simple teknikker upcycle genbrugsfundet, så det passer perfekt til dig. Du kan f.eks. omdanne en kop og en tallerken til det perfekte kagefad, bruge en gammel trækasse til at skabe skoopbevaring på hjul eller male et møbel i en farve, der passer perfekt til dit hjem – det er kun fantasien, der sætter grænser. Skulle du mangle inspiration, er der mange interessante bud på Pinterest, Instagram eller du kan i BoligLiv hver måned finde månedens nemme ide til DIY med genbrugsfund fra Kirppu Loppesupermarked.

Nemme-ideer_Skokasse_614.jpg

Kirppu har 22 butikker fordelt over hele landet – og skulle du være klar til at kaste dig ud i det med genbrug, kan du finde din nærmeste butik her. Deres nyeste skud på stammen ligger på Kulbanevej i Valby.

FOTO: Gunn Kristin Monsen, Pernille Enoch, Another Studio og Christina Kayser O.

Logo_2019_sort_1-2.jpg