Gør udendørslivet derhjemme funklende rent
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Bakkegårdens Algebehandling, Bollerup Jensen, Nowocoat, CL Polering & Dansk Fliserens.

Gør udendørslivet derhjemme funklende rent

Sådan gør du udendørsomgivelserne sommerklare med det bedste inden for træ-, flise- og tagrens.

Sommer er den tid på året, hvor vi bruger rigtig meget tid i haven, på terrassen eller altanen derhjemme. Det er her, vi går ud for at læse en god bog, suge til os af solens lune stråler – og ikke mindst er det her, vi inviterer gæster til udendørsmiddag i de lyse sommeraftener. Derfor må der gerne være pænt på matriklen, og det kan du blandt andet sørge for ved at gøre fliser og træplanker rene og skinnende. Læs med her og få et godt overblik over det bedste inden for træ-, flise- og tagrens.

Bollerup Jensen – fliseimprægnering med omtanke på miljøetbollerup_jensen_01.jpg Vil du også gerne sikre dig, at dine havefliser er pæne hele året, mens du samtidig har omtanke på miljøet? Bollerup Jensen arbejder med udvikling af nye, bæredygtige produkter, og som de eneste på markedet tilbyder firmaet svanemærkede fliseimprægneringer.

Imprægneringerne er helt uden unødvendig kemi og giver et slående resultat efter brug. Produkterne er til dig, der ønsker at gøre noget ekstra ud af terrassen og indkørslen, som skal holde i mange år. På bollerup-jensen.dk kan du læse meget mere om Bollerup Jensens forskellige produkter til hus og have.

Bakkegårdens Algebehandling – skræddersyede løsninger i topkvalitetbakkegaardens_algebehandling.jpgHar du også et ønske om en flot og præsentabel indkørsel eller terrasse? Bakkegårdens Algebehandling har mere end 30 års erfaring med algebehandling af alle typer af tage, hegn og facader, indkørsler og terrasser, samt NANO-imprægnering. Med projekter udført af Bakkegårdens Algebehandling kan du være sikker på, at din valgte løsning er udført efter branchens højeste standarder.

Så står du og mangler algebehandling i topklasse, kan du kontakte Bakkegårdens Algebehandling på 46401912, alternativt kan du udfylde en tilbudsformular her.

Algespecialisten – flotte resultater og fornuftige priserCLpolering_algespecialisten.jpgAlgebehandling er en effektiv og nem måde at få dit tag eller dine fliser til at igen se ud som nye. Modsat traditionel tagrensning er det meget enkelt og mindre tidskrævende at få udført. Hos Algespecialisten finder du et bredt udvalg af effektive produkter. Med en fliserens fra Algespecialisten får du ikke blot en almindelig fliserens – du er garanteret den bedst mulige behandling af dine fliser. Udover algebekæmpelse har Algespecialisten mange års erfaring inden for solcellevask og vinduespolering.
Få et tilbud her

Dansk fliserens – god service og høj fagligheddansk_fliserens_v2.jpg Ønsker du at gøre noget godt for fliserne derhjemme, så overvej Dansk Fliserens ApS. Firmaet er ekspert i algebehandling samt rens og imprægnering af fliser.

Resultaterne taler for sig selv. Med mere end 1000 anmeldelser og en score på 4,7/5 på Anmeld Håndværker samt 4,7/5 på Trustpilot har Dansk Fliserens ubetinget Danmarks mest tilfredse kunder. Derudover giver de prisgaranti og matcher prisen på alle etablerede algebehandlere i markedet. Med en løbende serviceaftale får du ligeledes op til 15 års garanti og kan som kunde være helt sikker på at få god service, gode resultater og ikke mindst en god pris.


Neutralon Algefjerner – bliv fri for alger med ren samvittighedborup_neutralon_fr_efter_med_emblem_og_flag.jpgMed Neutralon Algefjerner kan du nu nemt og effektivt fjerne alger med ren samvittighed – uanset om det er fliserne, legehuset, havemøblerne, facaden eller taget, der trænger til en totalrengøring.

Neutralon Algefjerner er biologisk nedbrydeligt, dermed påvirker du ikke grundvandet, når du fjerner alger med dette produkt. Resultatet er slående – allerede efter 1-2 dage vil du se, at farven på det behandlede område skifter fra grøn til grå. Herefter skal vind og vejr gøre arbejdet med at feje de døde alger væk. Algemidlet er godkendt af Miljøstyrelsen og giver ikke bare effektive resultater, men er også skånsomt mod naturen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Rengøring, Renovering og Terrasse