Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Gør haven til familiens frirum og åndehul

Haven har potentiale til at blive hele familiens frirum. Et sted, hvor I på varme sommerdage kan gå sammen på opdagelse i havens mange planter, grille lækre bøffer og nyde et koldt glas hyldeblomst saft med lukkede øjne og duften af nyklippet græs, blomster, krydderurter, mens lyden af havens insekter har sin helt egen beroligende, summende melodi. Men haven som frirum og åndehul kommer ikke af sig selv.

Her kan du få inspiration til, hvordan du kan gøre haven til familiens frirum og åndehul – fra havemøbler til skønne lanterner. 

Havemøbler


Stol A2 - ubehandlet teak 3.325 kr.

Stol A2 fra Grythyttan Stålmöbler blev til i 1930. I dag pryder den vores haver og byder på skøn komfort med sit bløde gyng.

Haven eller grillen?


Forklæde i vasket demin fra Otherstuff - 599 kr.

Lækkert forklæde i forvasket denim fra Otherstuff, når der skal trylles fantastiske retter på grillen eller når du skal passe haven.

Hygge til uderummet.


Uderum – genopfyldning til din sjæl. Lene Bjerre

Vi søger udendørs for at føle os genoplivet og i kontakt med os selv. Vi flytter vores rum ud under den åbne himmel for at være lidt som de nomader, der inspirerer os. Rejse, opleve, se og føle; Vi sværger til fuldkommen individualitet, men med jorden under vores fødder som det fælles ståsted. 

Hos Lene Bjerre har vi et bredt udvalg af skønne lanterner, planter i skjulere og ikke mindst havemøbler, der gør haven og terrassen til dit hjems skønneste sted.

Perfekt arbejdsstilling til havearbejdet

OneLeg 32 - Priser fra 319 kr

Skån ryg og knæ, når du har arbejde i jord- og gulvhøjde. OneLeg har en unik buet fod og følger derfor kroppens bevægelser. 

Flot servering


Rustik rattanbakke - pris 299 kr

Denne bakke fra Vanilla Cream passer perfekt til kolde sommer drinks på terrassen.

Giv nyt liv til terrasse med unikke havefliser fra Villa Handmade

Belægningsfliser - 1.490 kr pr. kvm

Belægningsfliser fra Villa Handmade til udendørsarealer er en helt ny type flise, der giver unikke muligheder for design af terrassen eller altanen. Belægningsfliserne er udviklet og patenteret af Villa Handmade, og kan derfor kun erhverves igennem vores forhandlere. Fliserne er kendetegnet ved de smukke mønstre, farver og grafiske faconer, der kombinerer den nordiske designforståelse med respekt for det originale håndværk. 

Belægningsfliserne adskiller sig fra andre udendørsfliser ved brug af en særlig teknik, der giver mulighed for et producere et slidlag i en verden af farver og mønstre. Denne teknik er kendt fra traditionelle cementfliser og har været brugt i middelhavsområdet i århundreder, men det er første gang i historien, at denne teknik bliver brugt til udendørs belægning.

Se de smukke farver og former på VillaHandmade.dk eller hos din lokale fliseforhandler.

Se, hvad vi ellers skriver om: Have