Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Loppemarkeder
Foto: Anita Behrendt Arkitekt Michaela Weisskirchner-Barfod tipper om de bedste loppemarkeder.

Loppemarkeder

Her finder du de bedste loppefund

Frederiksberg, Berlin og New York. Arkitekt Michaela Weisskirchner-Barfod tipper om de bedste loppemarkeder.

I denne uges ALT for damerne (nr. 9/2012) inviterer arkitekt Michaela Weisskirchner-Barfod indenfor i sin lækre taglejlighed på Frederiksberg. Hun og manden Kristoffer har indrettet sig med moderne dansk design, arvestykker og loppefund på de godt 100 kvadratmeter. De smukke billeder fra arkitektboligen kan du se i ugens blad – lige her kan du imidlertid læse, på hvilke loppemarkeder Michaela selv gør sine fund.

FREDERIKSBERG

Hvad: Frederiksberg loppemarked
Hvor: Loppemarked ved Frederiksberg Rådhus
Hvornår: Hver lørdag om sommeren

− Her har jeg selv haft stand nogle år og solgt både tøj, stel og glas. Jeg deler altid standen med nogle veninder, og vi starter med at bytte, før vi sælger. Det er altid en hyggelig dag med snak og kaffe, og det er sjovt at møde de forskellige mennesker, der besøger sådan et marked.
Jeg kan godt lide at komme her og bare gå en tur, men jeg finder altid noget, jeg tager med hjem. Her står der tit sådan nogle som mig, der sælger deres gamle tøj eller børneting. Eller unge, der skal ud at rejse og har brug for penge til det. Jeg har købt smykker til mit bryllup, bord og stole til min datter, Linnea, og tedåser til mit køkken, her.

Læs også boligredaktørens blog: Til møbelmesse i Stockholm

BERLIN

Hvad: Der Berliner Trödelmarkt 
Hvor: Strasse des 17. Juni
Hvornår: Hver lørdag og søndag

− Det er en flot, bred gade med mange stande, der sælger flotte, antikke ting. Man kan finde både originale jugendstil-vaser og typiske tyske ting. Jeg husker også en hel fantastisk stand med gamle dukkehuse og legetøj. Her har jeg fundet min hvide brøddåse.

Læs også boligredaktørens blog: Klar til forår

NEW YORK

Hvad: Hells Kitchen Flea Market
Hvor: West 39th Street mellem 9th og 10th Avenue.
Hvornår: Hver lørdag og søndag

− Det er bare inspirerende. Hele stemningen, menneskerne, der er både møbler og mindre ting. Jeg købte nogle smykker og solbriller, da jeg var der. Der er også nogle gode cafeer i nærheden.

Læs også: Sådan indretter du din entre


  

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligindretning, Interiør og Loppefund