I tråd med køkkentendenserne
Foto: Miele

I tråd med køkkentendenserne

Mieles grebsfrie køkkenserie ArtLine spiller med sin enkelhed, sin strømlinede æstetik og teknologiske brugervenlighed direkte ind i de helt store køkkentendenser i 2018.

Hjemmets rum og grænser viskes ud i disse år. For hvorfor ikke have badekarret i soveværelset, hvis pladsen tillader det, bevares. Og hvem har bestemt, at køleskabet skal stå ude i køkkenet? Allermest tydeligt ses tendensen i det ”åbne køkken”. Køkkenet skal ikke længere være en arbejdsstation, der er gemt væk i et rum for sig selv, men så vidt muligt indgå i stuen og resten af hjemmets sociale liv.

Mere overordnet kan man snakke om, at det er en stigende (køkken)tendens, der er udsprunget af et ligeså stigende ønske om øget komfort og flere muligheder og løsninger, der er skræddersyet til den enkelte familie.

Mieles grebsfrie ArtLine-design hører til én af de køkkenserier, der har ladet sig direkte inspirere af de senere års tendenser. Samtidig har Mieles designere anerkendt, at de sammenlagte rum let kan efterlade et rodet udtryk. ArtLine er den første designserie af indbygningsprodukter til køkkenet, der giver dig mulighed for at designe hele dit køkken uden et eneste greb og dermed fremkalde et harmonisk, roligt og balanceret udtryk. ArtLine giver dig samtidig masser af muligheder for at indrette dit nye køkken med et personligt udtryk. Derudover giver den matchende kogepladeserie SmartLine dig mulighed for at skræddersy din egen individuelle kogesektion, så den passer direkte ind i dine køkkenbehov. De elegant designede emhætter er ligeledes skabt i flere udformninger, så dine muligheder står åbne. Emhætterne passer både til dem, som ser emhætten som køkkenets krone på værket, og til dem, som ønsker at integrere emhætten i bordpladen, fordi de anser den for en irriterende nødvendighed, som tager plads og lys.

Nordisk simplicitet

Endnu mere specifikt spiller farven en væsentlig rolle inden for køkkentrends anno 2018 – både i indland og udland. Især de mørke og kølige farvetoner har vundet indpas, da de kan være med til at sikre køkkenet et mere stilrent og enkelt design - to karaktertræk, der i øvrigt også har vundet indpas og må siges at være nært beslægtet med den nye nordiske minimalisme, som både, når det gælder mad og design, har domineret mere og mere herhjemme siden starten af 00’erne.

Med Mieles ArtLine-køkkenserie er der på samme måde tænkt i et køkkendesign med stilrene og enkle linjer. ArtLine fås i flere farvenuancer, herunder obsidiansort, der spiller direkte ind i 2018’s dramatiske sorte farvetrend. De sorte glasfronter, det underspillede lys og skyggerne, som fremtrylles, giver køkkenet et tidsløst og elegant design.

Smart-køkkener vinder ind

Teknologien er i dag så fast en del af hverdagen, at den bogstaveligt talt ikke er længere væk end et greb i lommen. Og selvfølgelig bærer køkkenet anno 2018 også præg af den teknologiske evolution.

Det moderne køkken er dermed blevet et endeligt opgør med pander, der brænder på og gryder, der koger over – det sørger smart-køkkenets sensorer for. Alt imens teknologien på et mere overordnet plan har betydet, at køkkener i dag er langt mere intuitive og nemme at gå til end tidligere.

En teknologisk køkkentrend, der i den grad kendetegner Mieles ArtLine-serie. Her får vi innovativt touchdisplay, mens styringen af køkkenets forskellige elementer udføres nemt via indtastning eller ved blot at ’swipe’ hen over displayet, som vi kender det fra vores bukselommers smarthones.

Find alle produktdetaljer, og læs meget mere om Miele ArtLine på miele.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Køkken og Boligindretning