Ny festival lover intimkoncert hjemme hos MØ: Skal du med?

Foto: Bo Nymann / Her&NU

Ny festival lover intimkoncert hjemme hos MØ: Skal du med?

Den 16. september åbner møbelgiganten IKEA dørene – både fysisk og online – til en 24-timers festival med musik og foredrag. Selvfølgelig i bedste IKEA-stil.

Møbelgiganten IKEA slår den 16. september 2021 dørene op til deres nye verdensomspændende festival – og du kan se med hjemme fra din egen IKEA-sofa.

På en ny festival fejrer IKEA nemlig hjemmet, som aldrig har haft større betydning end under og efter corona-pandemien. Her bliver man som ”festival-gænger” inviteret ind i inspirerende hjem hos alt fra den egyptiske DJ og musiker ZULI, til den svenske atlet og OL-guldvinder Caroline Klüft, den britiske designer Ilse Crawford og den danske sanger MØ.

”IKEA Festival finder sted i mange forskellige hjem verden over, hvor vi bliver inviteret ind i køkkenet, stuerne, baggården eller haven. I alt skal vi forbi mere end 100 hjem, der bliver forvandlet til virtuelle scener og oplevelser. I Danmark bliver festival-deltagerne inviteret med hjem hos MØ, der spiller en intimkoncert, som også kan streames efterfølgende,” fortæller Henrikke Ekholm, der er indretningsekspert i IKEA Danmark.

Festlige varehuse

Foruden dagens mange musikoplevelser og talks sker der også ting og sager i møbelgigantens fem danske varehuse.

Fra klokken 16.00 til 20.00 liner de lokale varehuse nemlig op med blandt andet DJs, forfatterforedrag og walking music, mens møbelkædens restaurant i dagens anledning byder på en specialdesignet Festival-burger menu.

Det er gratis at deltage både fysisk og online - og kræver ingen tilmelding.

Om IKEA Festival

IKEA Festival er en 24-timers fysisk og digital, international festival som løber af stablen den 16. september 2021. Det fulde program for de lokale IKEA-varehuse kan ses på IKEA.dk fra den 11. september 2021.

Se, hvad vi ellers skriver om: IKEA og Musik

610x200_woordy_knap2.jpeg