Indflyttergaver
SPONSORERET indhold

15 fine indflyttergaver

Skal du til housewarming hos venner eller familie, så er det god stil at medbringe en indflyttergave til værterne. Det kan være alt lige fra en plante til et lækkert skærebræt. Lad dig inspirere her.

Af: Sara Lauridsen Foto: Getty Images
20. apr. 2022 | Bolig | ALT.dk

Har venner, familie eller bekendte købt et nyt hus eller lejlighed, så er en god indflytterfest på sin plads. Og du skal da medbringe dagens bedste gave - skal du ikke? Se vores udvalgte indflyttergaver her.

15 bud på gode gaver til indflytterfesten 

Norden kokkekniv fra Fiskars

1. En god og solid kniv som holder i mange år er et af de vigtigste elementer i et køkken, og det bliver ALLE glade for. Kniv, Norden kokkekniv fra Fiskars, 1.200 kr.

Blomster fra bloomon.dk

2. Et abonnement på friske blomster er en genial indflyttergave og ’the gift that keeps on giving’. Du kan f.eks. købe abonnement hos bloomon.dk til priser fra ca. 249 kr.

LÆS OGSÅ: 8 grønne planter der renser luften

Bestiksæt, Broste Copenhagen

3. Bestik er også en klassisk gave især til dem der flytter i egen bolig for første gang. Bestiksæt, Broste Copenhagen, 359 kr.

Serveringsfad, Nova fra Eva Solo

4. Et enkelt og smukt serveringsfad kan alle bruge til både hverdag og middagsselskaber. Serveringsfad, Nova fra Eva Solo, 400 kr.

Bubble vase fra Hay

5. Kan man få nok vaser? Aldrig! Og derfor er det også en perfekt indflyttergave, især hvis der følger en buket med. Bubble vase fra Hay, 199 kr.

Key Buddy i læder fra Stolbjerg Copenhagen

6. Med et nyt hjem følger et nyt sæt nøgler, så hvorfor ikke give en nøglering med navn trykt på? Key Buddy i læder fra Stolbjerg Copenhagen, 249 kr.

Skærebræt, Made By Mama.

7. Et lækkert skærebræt i træ pynter i ethvert køkken, og er en god indflyttergave uanset køn. Skærebræt, Made By Mama, 879 kr.

Håndsæbe, 500 ml, Meraki

8. En smuk og velduftede håndsæbe kan være den lille prik over i’et på badeværelset eller i køekkent og noget som de fleste sætter pris på. Håndsæbe, 500 ml, Meraki, 119 kr.

Salt og pebersæt fra Nicolas Vahe.

9. Alle kan bruge salt og peber – især hvis det er et sæt der pynter på bordet som dette fra Nicolas Vahe til 69 kr. pr. stk.

Eva Solo Magnetisk bordskåner

10. Bordskånere er ofte en overset ting i køkkenskuffen som ingen har skænket mange tanker, så hvorfor ikke give en flot en af slagsen i indflyttergave? Eva Solo Magnetisk bordskåner 299,95 kr.

Maya salatbestik fra Stelton

11. Er de nye beboere vilde med lækre salater, så giv dem et smukt serveringssæt som Maya salatbestik fra Stelton til 500 kr.

trelitzia Reginae fra Greenify

12. Grønne planter er en gave til ethvert hjem og en genial indflyttergave. Hvis modtageren ikke har udpræget grønne fingre så gå efter en sukkulent eller anden plante der ikke kræver så meget pasning! Her er det en Strelitzia Reginae fra Greenify -de fås til priser fra 245-585 kr.

Strikkede karklude, Imerco

13. Gå kreativt og miljøvenligt til værks og strik dine egne karklude som indflyttergave - eller køb en lille stak, hvis det er nemmere. Strikkede karklude, Imerco, 100 kr. for 3 stk. Hvis du har mod på det så kan du også strikke eller hækle dine egne karklude. Her får du opskriften på 11 strikkede og hæklede karklude & håndklæder.

Håndklæder, Terry Towel fra Tekla

14. Bløde tekstiler er altid en sikker vinder og noget alle bliver glade for. Håndklæder, Terry Towel fra Tekla, 50 x 80 cm, 195 kr.

Kogebog, Enkelt af Ottolenghi.

15. En ny bolig kræver måske også nye ideer til madlavningen, så hvad med at give en kogebogen i indflyttergave? Kogebog, Enkelt af Ottolenghi, 300 kr.

Anbefalet til dig