Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Farver på børneværelset
Foto: FLEXA Sjov og kreativ leg med farver.

Farver på børneværelset

Indret børneværelset med kulør

Sammen med den anerkendte møbeldesigner Charlotte Høncke, har FLEXA designet FLEXA Play, der sætter farver på hverdagen i et minimalistisk og skandinavisk design - og denne sommer har de tilføjet en ny moderne, grå og fem nye børnemøbler i samme legende design.

Sæt fantasien fri og leg løs

Det er vigtigt for børn at lege, da de i gennem leg lærer rigtig meget. Gennem legen udvikler de sig, og lærer verden at kende på en anden måde. Derfor vil det altid være godt at de har et miljø, der indbyder til leg uden strikse voksenregler. Med FLEXA Play kan du netop indrette sådan et børneværelse – og ikke være bange for om møblerne holder. For det lækre, skandinaviske design er både solidt og i høj kvalitet – netop fordi det er lavet til børn.

I udviklingen af Play kollektionen var leg og farver afgørende. Du skal have mulighed for at være legesyg i dit valg af farver og kreativ i din måde at sammensætte møblerne på – og med den nye moderne grå farve er der endnu mere plads til andre farver i rummet.

Indret med nyt design og nye farver

Med de nye børnemøbler i FLEXA Play serien, kan du indrette børnenes værelser med endnu flere ting, der er stilede og tidløse – men stadig indbyder til leg. Nu kan du også et firkantet legebord med tilhørende bænk og stole, en sød og funktionel slagbænk samt en trendy boghylde. Endvidere fås nu alle møbler, både eksisterende og nye, i den moderne, grå farve.

FLEXA Play er mere end kun møbler til børneværelset – det er en living kollektion, som vil passe naturligt ind i det moderne hjem. For når børnene vokser fra møblerne gør designet, at det stadig kan bruges i indretningen – nu i stedet som eksempelvis sofabord eller små sengeborde.

#FlexaPlayDIY sammen med dit barn

Alle dage bør være legedage for børn. Glade dage med nærvær, farver og tid til at skabe de gode barndomsminder. Derfor har FLEXA udviklet fire kreative gør-det-selv projekter, som gør det let og sjovt for dig at tilbringe kvalitetstid sammen med dit barn. Alle projekter er noget, som du kan style børneværelset med – og selvfølgelig lave sammen med dit barn. Hold øje med DIY-konkurrencerne på Facebook og Instagram, hvor du kan være med i konkurrencen om fine FLEXA Play-produkter.

Se, hvad vi ellers skriver om: Børneværelse og Sponsoreret